Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκουπίδια - Νέο πρόστιμο 40.000 € για τον Άγιο Βλάση

Σκουπίδια - Νέο πρόστιμο 40.000 € για τον Άγιο Βλάση
Την επιβολή στο Δήμο Τρίπολης προστίμου σαράντα χιλιάδων ευρώ ( 40000 € ) προβλέπει νέα απόφαση του Πέτρου Τατούλη, επειδή στο χώρο του παλιού λατομείου  Βλάση έχει γίνει απόθεση Α.Σ.Α. περίπου οκτώ χιλιάδων κυβικών μέτρων, χωρίς τις απαιτούμενες περιβαλλοντικές άδειες κι επειδή ο χώρος δεν είναι περιφραγμένος και η ποσότητα των απορριμμάτων έχει αποτεθεί ανεξέλεγκτα σε μη στεγανό δάπεδο.
Ο Δήμος Τρίπολης καλείται να παύσει τη λειτουργία του χώρου και να μεταφέρει τα υπάρχοντα απορρίμματα σε αδειοδοτημένη εγκατάσταση, εντός μηνός, αλλιώς θα επιβληθούν εκ νέου διοικητικές κυρώσεις του Ν.1650/86. Μέχρι να παύσει τη λειτουργία του χώρου θα πρέπει να γίνει προσωρινή περίφραξη του χώρου για την αποφυγή κινδύνων για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.
Δείτε την απόφαση...

1 σχόλιο

  • Τρικυμία εν κρανίω
    Τρικυμία εν κρανίω Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη γράφετε πρόχειρα ότι σας κατέβει! Η...περίφραξη θα βοηθήσει στην αποφυγή κινδύνων για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία??? Και εξάλλου τι να περιφράξει κανείς? Τα σκουπίδια βγήκαν μέχρι έξω το δρομάκι! Δεν υπάρχει χώρος ούτε καν γι' αυτο, χαχαχαχα! (ΣΙΓΟΥΡΑ πια έχουν ξεπεράσει τα όρια του οικοπέδου που νοικιάζουν οι γκασμάδες. Αφού δεν έχει χώρο πια, το ξέρουν και οι πέτρες, κι εκεί ο Μήτσος επιμένει να χώνει σκουπίδια μέχρι τελικής....πτώσεως (του?) είδωμεν....λίγα τα βλέπω τα ψωμιά του στο δήμο)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...