Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλλάζει από την Τρίτη ο καιρός - Θα χρειαστούμε ομπρέλα;

Αλλάζει από την Τρίτη ο καιρός - Θα χρειαστούμε ομπρέλα;
Άστατο καιρό θα έχει αυτή η εβδομάδα. Μπορεί τη Δευτέρα, ο καιρός να ήταν πολύ καλός, όμως από την Τρίτη θα αρχίσει να συννεφιάζει (από το μεσημέρι, αφού το πρωί θα ξεκινήσει η μέρα με ήλιο).
Ουσιαστικά, από την Τρίτη, μέχρι και το Σάββατο, κάθε μεσημέρι και απόγευμα, ο καιρός θα έχει στο «μενού» του καλοκαιρινές μπόρες και σποραδικές βροχές.
Την Τετάρτη, η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει πιο αισθητή, ενώ εντονότερη θα είναι η επιδείνωση του καιρού την Παρασκευή.
Παρόμοιο σκηνικό και το Σάββατο, ενώ άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται την Κυριακή και τη Δευτέρα, με επιστροφή σε καλοκαιρινές συνθήκες.
Τα στοιχεία είναι από τον Ιάσονα Καραβία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δημοτικής Ραδιοφωνίας.
Επίσης, το meteonews.gr, γράφει: "Νεφώσεις αναμένουμε την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι οποίες στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες . Τα φαινόμενα στα δυτικά και στα βόρεια διαμερίσματα της χώρας θα έχουν κατά τόπους και έντονο χαρακτήρα. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...