Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λεβίδι - Εγκρίθηκε η πρόταση τροποποίησης του σχεδίου πόλης

Λεβίδι - Εγκρίθηκε η πρόταση τροποποίησης του σχεδίου πόλης
Με ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ενέκρινε την πρόταση τροποποίησης του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως Λεβιδίου στο Ο.Τ. 26 σύμφωνα με την πρόταση της Υπηρεσίας ως εξής:
1. Η Ο.Γ. νότια ανατολικά του Ο.Τ. 26 μεταφέρεται προς τις ιδιοκτησίες με σκοπό ο χώρος του ρέματος να μένει εκτός του Ο.Τ. σε κοινόχρηστο χώρο.
2. Το Ο.Τ. 26 διασπάται σε τρία Ο.Τ. 26α, 26β & 26γ. Μεταξύ των νέων Ο.Τ. 26α & 26γ προτείνεται δρόμος πλάτους 6,00μ. Έτσι η ιδιοκτησία της κ Ρογάρη Μαρίας αποκτά πρόσωπο σε κοινόχρηστο χώρο – δρόμο.
3. Προτείνεται ο χαρακτηρισμός του Ο.Τ. 26γ ως κοινόχρηστος χώρος (Κ.Χ.) – Πράσινο, δεδομένου ότι από το χώρο αυτό διέρχεται το διευθετημένο ρέμα (κλειστός αγωγός).
4. Προτείνεται να διατηρηθεί η υφιστάμενη οδός, η οποία διέρχεται εντός του Ο.Τ. 26 και δεν προβλέπεται από το εγκεκριμένο σχέδιο πόλης, και τμήμα αυτής να χαρακτηριστεί ως πεζοδρόμος
Επισημαίνεται σύμφωνα με την απόφαση ότι με την ανωτέρω πρόταση τροποποίησης:
 το ισοζύγιο γης είναι θετικό, διότι πραγματοποιείται αύξηση κοινόχρηστου χώρου.
 δεν αλλάζουν οι όροι δόμησης της περιοχής, οι οποίοι παραμένουν όπως ισχύουν μέχρι σήμερα και δεν δημιουργούνται οικόπεδα μη άρτια και μη οικοδομήσιμα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...