Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Οδυσσέας επισκέφθηκε το χωριό που σκοτώθηκε ο παππούς του στον εμφύλιο ... (εικόνες)

Ο Οδυσσέας επισκέφθηκε το χωριό που σκοτώθηκε ο παππούς του στον εμφύλιο ... (εικόνες)
Σήμερα μαζί με το φίλο του Γιώργο Κόκκορη, ο βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επισκέφθηκε τον Άγιο Βασίλειο Κυνουρίας, όπου σκοτώθηκε ο παππούς του στην τελευταία μάχη του εμφυλίου το 1949.
"Σίγουρα ο καθένας νιώθει ήρωα αυτόν που χάνεται σε μια μάχη, αλλά για μένα η πραγματική ηρωίδα ήταν η γιαγιά Φωτεινή που έμεινε χήρα απ´τα 19 της, με τρια παιδιά που τα μεγάλωσε μόνη της. Δυστυχώς ο εμφύλιος εκτός απο τους νεκρούς, άφησε πληγές στην ελληνική κοινωνία, οι οποίες επουλώθηκαν μετα απο παρά πολλά χρόνια. Ας απομονώσουμε λοιπόν όλους αυτούς που με διχαστικά διλήμματα προσπαθούν να επιβιώσουν πολιτικά, με σεβασμό και ανεκτικότητα στη διαφορετική πολιτική άποψη" γράφει ο ίδιος.

2 σχόλια

  • Πατριωτης
    Πατριωτης Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 04:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομιζεις οτι Ο παππους σου θα ενοιωθε υπερηφανος που αγωνιστηκε και επεσε στο εμφυλιο για να εχει απογονο εναν μνημονιακο πολιτη που ψηφισε 3 μνημονια υποδουλωση της πατριδας μας;;;;;
    Εκτος και αν πιστευεις οτι ο αγωνας και ο θανατος του αειμνηστου παππου σου δικαιωθηκε με την μνημονιακη και για μενα ντροπιαστικη σου,θητεια. Πεστο λοιπον ξεκαθαρα.
    Οι αγωνες των αγωνιστων του εμφυλιου δικαιωθηκαν με τα μνημονιακα χρονια που ζουν οι ελληνες και που θα ζουν και τα παιδια μας, για ...30 περιπου χρονια με την δικη σου φανατικη υποστηριξη;;;
    Ναι ή ΟΧΙ;;;

  • Βαριέμαι
    Βαριέμαι Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 02:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι τα ίδια;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...