Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΝΔ - Επιχειρήσεις στην Κυνουρία επισκέφθηκε το κλιμάκιο με Βλάση και Γιαννάκη (εικόνες)

ΝΔ - Επιχειρήσεις στην Κυνουρία επισκέφθηκε το κλιμάκιο με Βλάση και Γιαννάκη (εικόνες)
Στο πλαίσιο του “ανοίγματος” της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία και της ενεργοποίησης όλων των υγιών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου, κλιμάκιο της ΝΔ, με τους βουλευτές Κώστα Βλάση και Στέργιο Γιαννάκη, επισκέφθηκαν το πρωί τοπικές επιχειρήσεις της Αρκαδίας:
- To εργοστάσιο παραγωγής της "Mediterranean Foods" κοντά στο Λεωνίδιο, όπου παράγεται και η μουστάρδα Brava, η πρώτη ελληνική μουστάρδα που κυκλοφορεί από το 1930.
- Τη μονάδα συσκευασίας και τυποποίησης ελαιολάδου του κ. Φούφα, που δραστηριοποιείται από το 1960 και πλέον παρουσιάζει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.
- Τον πετρόχτιστο ξενώνα Αγρόκτημα, το παραδοσιακό αγροτουριστικό κατάλυμα του Σαράντου Κυριου στο Λεωνίδιο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την αρκαδική φιλοξενία και να μυηθούν στη μαγεία της αρκαδικής γης.
"Οι Αρκάδες επιχειρηματίες, με την τόλμη, την καινοτομία και την τεχνογνωσία που διαθέτουν, μπορούν να κάνουν θαύματα και να αποτελέσουν ένα πυλώνα ανάπτυξης, όχι μόνο για την Αρκαδία αλλά και για ολόκληρη τη χώρα" τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...