Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγγελία από το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας: «Η Κυβέρνηση στην υπηρεσία των δανειστών»

Καταγγελία από το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας: «Η Κυβέρνηση στην υπηρεσία των δανειστών»
Σε ανακοίνωση – καταγγελία, το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, αναφέρει: 
«ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ FAST TRACK ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΙΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ, ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΚΟ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ 
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Με τα μνημόνια του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ η χώρα βρίσκεται «αιχμάλωτη» στα χέρια ξένων οικονομικών συμφερόντων που ενεργούν δήθεν στο όνομα της λειτουργίας των ευρωπαϊκών και διεθνών οικονομικών θεσμών.
Η απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει τη ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ και τις άλλες ΔΕΚΟ
-είναι κοινωνικό σκάνδαλο γιατί την εκχώρηση της διοίκησής τους θα την πληρώσουν οι καταναλωτές με συνεχόμενες αυξήσεις.
-είναι οικονομικό σκάνδαλό γιατί η εκχώρηση της διοίκησης σε Γερμανούς και Γάλλους μετατρέπει τη δημόσια περιουσία σε υποκατάστημα ξένων συμφερόντων.
-είναι οικονομικό σκάνδαλο γιατί η ανεκτίμητη αξία των υποδομών και της περιουσίας των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση αλλά στον Έλληνα φορολογούμενο. Η αδιαφανής διαχείριση τους από ξένους μάνατζερ θα είναι σε βάρος του ελληνικού λαού.
-είναι οικονομικό σκάνδαλο γιατί δεν υπάρχει κανένα πλάνο ανάπτυξης δημοσίου συμφέροντος,. Το σχέδιο είναι αδιέξοδο όσο και προσβλητικό για την νοημοσύνη της κοινής γνώμης.
Υπονόμευαν με στρατηγική επί δεκαετίες την υγιή πορεία των επιχειρήσεων και τώρα βρήκαν τρόπο να εκμεταλλευτούν τις δημόσιες επιχειρήσεις δωρεάν.
Όλα αυτά με άλλοθι να πληρώσουν ένα χρέος που παρ’ όλες τις θυσίες του ελληνικού λαού συνεχώς μεγαλώνει.
Καλούμε τα Σωματεία μέλη μας, τους εργαζόμενους, τους νέους, τις νέες και τους συνταξιούχους την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στην συγκέντρωση στις 18.00, στη πλατεία Συντάγματος, όπου θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας, κατά τη διάρκεια ψήφισης του νομοσχεδίου για το Υπερταμείο.
Το Δ.Σ.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...