Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος – «Αν καταδικαστώ, θα κάνω έρανο για να πληρώσω το πρόστιμο»! (vd)

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος – «Αν καταδικαστώ, θα κάνω έρανο για να πληρώσω το πρόστιμο»! (vd)
Οι δηλώσεις που έκανε τον περασμένο για το σύμφωνο συμβίωσης και τους ομοφυλόφιλους που χαρακτήριζε ως «άρρωστους» είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσουν τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρο, στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Την Τετάρτη, τον Μητροπολίτη επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΝΔ (Βλάσης και Γιαννάκης) και ο κ. Αλέξανδρος τους ενημέρωσε για την πρόσφατη εμπλοκή του με την Δικαιοσύνη.
«Πήρα προθεσμία για να ετοιμάσω την απολογία μου. Είδα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του το είπα.... Που φτάσαμε ... Για το αδίκημα αυτό προβλέπεται από τρια ως πέντε χρόνια φυλακή και πρόστιμο από 25.000 ευρώ μέχρι 50.000 ευρώ. Φυλακή δεν μπορώ να πάω γιατί έχω περάσει την ηλικία. Αλλά, το πρόστιμο μπορεί να επιβληθεί. Θα κάνω έρανο για να πληρώσω το πρόστιμο, αν καταδικαστώ. Δηλαδή, το θέμα είναι φαιδρό...»
Πάντως, ο κ. Βλάσης ξεκαθάρισε ότι όποτε χρειαστεί, θα είναι στο πλευρό του Μητροπολίτη, σε αυτή τη δικαστική περιπέτεια..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 12.20

3 σχόλια

  • Anonymous
    Anonymous Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ....

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ

  • Κυριακος
    Κυριακος Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 21:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ωραια ,θα πληρωνει ο κοσμακης την αμετροεπεια του καθενος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...