Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κλιμάκιο της ΝΔ στην Αρκαδία: «Κάνουμε αυτοκριτική και κατεβαίνουμε να ακούσουμε την κοινωνία» (vd)

Κλιμάκιο της ΝΔ στην Αρκαδία: «Κάνουμε αυτοκριτική και κατεβαίνουμε να ακούσουμε την κοινωνία» (vd)
Κλιμάκιο της ΝΔ, αποτελούμενο από τους βουλευτές Κώστα Βλάση και Στέργιο Γιαννάκη, επισκέφθηκαν την Τρίτη περιοχές (παραγωγικές μονάδες, κοινωνικές δομές και επιχειρήσεις) της Αρκαδίας, στο πλαίσιο του «ανοίγματος» που κάνει το κόμμα της ΝΔ στον λαό, σε μία περίοδο που μάλιστα δεν είναι προεκλογική.
Μαζί τους ήταν και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Τίμος Κατσίπος.
Μετά το τέλος των επισκέψεων και συναντήσεων, σε Κυνουρία και Τρίπολη, δόθηκε συνέντευξη τύπου, το απόγευμα, στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Τους δύο βουλευτές προλόγισε ο κ. Κατσίπος ο οποίος είπε ότι λόγω άλλων υποχρεώσεων στη Βουλή, δεν μπόρεσε να είναι «παρών» ο βουλευτής Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλος. «Αφουγκραστήκατε τα προβλήματα και τις αγωνίες του κόσμου. Τέτοιου είδους επισκέψεις θα πυκνώσουν για να έχουμε μία καθαρή σχέση με τους πολίτες» είπε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννάκης είπε ότι «ο σκοπός των επισκέψεων είναι να εντοπίσουμε προβλήματα που υπάρχουν, σε δομές του νομού, για να τα μεταφέρουμε στους τομείς του κόμματος, έτσι ώστε όταν έρθει την Κυβέρνηση η ΝΔ να είναι έτοιμη.
Προσωπικά εντυπωσιάστηκα από την επιχείρηση με την παραγωγή μουστάρδας στο Λεωνίδιο και τέτοιες επιχειρήσεις πρέπει να στηριχτούν και να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας. Το ίδιο είδαμε και στον ξενώνα του κ. Σαράντη που πρέπει επίσης να ενισχυθούν αυτού του είδους οι επιχειρήσεις.
Ενθουσιαστικά επίσης από τα Γηροκομεία σε Τρίπολη και Λεωνίδιο και οφείλω να συγχαρώ τόσο τον Μητροπολίτη, όσο και την Περιφέρεια.
Ο Κώστας Βλάσης δίνει μάχες για το νομό του, για την Αρκαδία και τον ευχαριστώ για τη φιλοξενία του».

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης ο οποίος είπε ότι «με τον Στέργιο Γιαννάκη είμαστε δύο νέοι βουλευτές που ξεκινήσαμε από το μηδέν και στηριχθήκαμε στις δικές μας δυνάμεις.
Σήμερα, ήταν κοινή διαπίστωση ότι την Τρίπολη και την Πρέβεζα συνδέει ο ποιητής Κώστας Καρυωτάκης.
Η σημερινή μας παρουσία εδώ είναι μία συνέχεια των δράσεων που έχει ξεκινήσει η ΝΔ, στο πλαίσιο της συμφωνίας αλήθειας που ο κ. Μητσοτάκης θέλει να έχει με τους Έλληνες πολίτες.
Η ΝΔ αναγνωρίζει τα λάθη της, τις παραλείψεις της και κάνοντας την αυτοκριτική μας, προχωράμε μπροστά. Όχι μόνο στα λόγια, αλλά κατεβαίνουμε στην κοινωνία, ακούμε, αφουγκραζόμαστε και συζητάμε με τους συμπολίτες μας.
Δεν εμφανιζόμαστε μόνο πριν τις εκλογές. Αυτά αφορούσαν το παρελθόν. Έχουμε έτοιμη πρόταση και θέλουμε να δημιουργήσουμε μία σχέση ειλικρίνειας, διαχρονική, με τους πολίτες.»
Για το προσφυγικό, ο κ. Βλάσης είπε ότι «από τη στιγμή που έχον εγκλωβιστεί προσφυγόπουλα στη χώρα μας, πρέπει να τα απορροφήσουμε με σωστό τρόπο. Οι εγκληματικές ενέργειες της Κυβέρνησης μας οδήγησαν ως εδώ για το προσφυγικό και αυξάνονται ξανά οι ροές προς την Ελλάδα.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...