Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τότσης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο: «Πετύχαμε οικονομία 50% για την αποκομιδή στα χωριά»!

Τότσης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο: «Πετύχαμε οικονομία 50% για την αποκομιδή στα χωριά»!
Καλεσμένος στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας ήταν το πρωί της Τρίτης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλίας Τότσης, ο οποίος απάντησε στα ερωτήματα των δημοσιογράφων, Μηνά Αρτόπουλου και Δημήτρη Μανιατάκου.
Ο κ. Τότσης ανακοίνωσε ότι βρίσκεται διαβούλευση αυτή την περίοδο ο νέος κανονισμός καθαριότητας, που στόχο έχει να βάλει μία τάξη στην πόλη και στα χωριά και ότι σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή.
Επιπλέον, κάλεσε για πολλοστή φορά, τους δημότες, όταν έχουν κάποιο ογκώδες αντικείμενο (στρώματα, έπιπλα, συσκευές) που θέλουν να πετάξουν, να καλούν στο 11581, να κλείνουν ένα ραντεβού με την υπηρεσία του δήμου και να μην αφήνουν πάνω στο δρόμο τα αντικείμενα αυτά, δημιουργώντας μία κακή εικόνα για την πόλη.
Όσον αφορά την αποκομιδή απορριμμάτων, στα χωριά του δήμου Τρίπολης, ο Αντιδήμαρχος διέψευσε τους ισχυρισμούς του Γιάννη Σμυρνιώτη, ότι υπάρχει αύξηση κόστους και παρέθεσε οικονομικά στοιχεία, τονίζοντας ότι ο Δήμος Τρίπολης θα κάνει οικονομία 50% για το 2017!
Τέλος, ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή το πρωί, στην πλατεία Άρεως, θα βρίσκεται ένα λούνα Παρκ ανακύκλωσης, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης και τον ΣΚΑΙ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...