Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας: «Ομάδα «σκιτζήδων» της εξουσίας στο ΣΥΡΙΖΑ που ενώθηκε με τα “φασισταριά”–όπως λένε οι ίδιοι–του κ. Καμμένου»!

Οδυσσέας: «Ομάδα «σκιτζήδων» της εξουσίας στο ΣΥΡΙΖΑ που ενώθηκε με τα “φασισταριά”–όπως λένε οι ίδιοι–του κ. Καμμένου»!
Ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ) Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ (Β.Λυριτζής – Δ.Οικονόμου).
Σχετικά με την Αριστερά είπε:
• Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία ομάδα ανθρώπων που καπηλεύθηκαν τα οράματα της Αριστεράς, είπε το τέλειο ψέμα και εξαπάτησε τους προοδευτικούς ανθρώπους για να πάρει την εξουσία. Και σήμερα τον ενώνει η εξουσία με τον κ.Καμμένο και τα «φασισταριά» των ΑΝΕΛ, όπως τους ονόμασε ο συνεργάτης του κ.Φίλη. Δείτε και την περίπτωση του κ.Σκουρλέτη: δήθεν «ρήξη», αλλά πάλι θα τα βρούνε για χάρη της «καρέκλας». Και το χειρότερο, είναι και «σκιτζήδες» της εξουσίας!
• Όλα αυτά, καλό είναι να τα ξέρουν και τα στελέχη της ΝΔ, που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν την Αριστερά από το ΣΥΡΙΖΑ. Και να σταματήσουν τα στελέχη της ΝΔ να χαρακτηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ «Αριστερά», γιατί δεν είναι αριστεροί! Ας βρουν κάποιον άλλον να τον λένε αριστερό, που να μην έχει σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ.
• Το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε υποχρεωτικά με τη ΝΔ μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνά εθελοντικά και με επιλογή του με τον κ.Καμμένο, ενώ είχε και άλλες εναλλακτικές.
Σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών:
• Η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) προσκάλεσε και συνάντησε τους εργαζόμενους στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
• Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να τους συναντήσει. Η Κοινοβουλευτική του Ομάδα δεν τους δέχεται. Προφανώς δεν τολμά, μετά από τις ψεύτικες υποσχέσεις που τους έδωσε, και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που τους έχει απευθύνει. Θα τολμήσει να κοιτάξει στα μάτια η «αριστερή» Κ.Ο. αυτούς τους εργαζομένους στους οποίους πρότεινε επίδομα ανεργίας, γιατί τους στερεί τη δουλειά τους;
• Το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο που «καταγγέλλει» ο ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώθηκε το 1989 με υπογραφές των τότε Υπουργών Δραγασάκη, Κωνσταντόπουλου και Κουβέλη. Στη συνέχεια η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ διαμόρφωσε ένα πλαίσιο για τη ρύθμισή του και μετά ήρθε η Κυβέρνηση Καραμανλή και το άλλαξε.
• Τα ερωτήματα τώρα είναι ξεκάθαρα: Γιατί χρειάζονται τέσσερα κανάλια; Επειδή το γράφει η έκθεση της Φλωρεντίας; Χρειαζόμαστε πολυφωνία; Χρειαζόμαστε ΕΣΡ;
• Είναι αναγκαία μία ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, και βέβαια η συγκρότηση του ΕΣΡ για την οποία εμείς δώσαμε μάχες.
• Ο περιορισμός των τεσσάρων καναλιών είναι απαράδεκτος γιατί είναι αντιδημοκρατικός. Όσον αφορά τα χρήματα, να θυμίσουμε ότι οι υπάρχοντες τηλεοπτικοί σταθμοί πλήρωναν τέλη, ΦΠΑ και ασφαλιστικές εισφορές, που τώρα θα χαθούν. Ας ζητούσαν μεγαλύτερα τέλη από τους υπάρχοντες σταθμούς, ώστε να μη χαθούν και οι θέσεις εργασίας.
• Το ΕΣΡ μπορεί να αναλάβει την ποιότητα του προγράμματος, που τη θέλουμε όλοι. Όμως πρέπει να βρεθεί μία λύση ώστε να μη χάσουν τη δουλειά τους 2.000 εργαζόμενοι και να μην πέσει «μαύρο» σε κανάλια. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ευαισθησία μόνο για το «μαύρο» στην ΕΡΤ, ανέβηκαν στα κάγκελα για την δημόσια τηλεόραση που έκλεισε και ξανάνοιξε.
• Ο ίδιος ο αποπεμφθείς Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ κ.Καπάκος, το δήλωσε ξεκάθαρα: «ήρθα στην ΕΡΤ για δουλειά, όχι για δουλειές». Δηλαδή τα συμφέροντα λυμαίνονται την ΕΡΤ.
Σχετικά με τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου:
• Θυμόμαστε όλοι τα επεισόδια στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου πριν από πέντε χρόνια: ποιοι τα οργάνωσαν, ποιοι πρωταγωνιστούσαν, ποιοι ήταν οι ακραίοι και τι εκπροσωπούσε ο καθένας τους.
Σχετικά με την οικονομία:
• Ο κ.Ρέγκλινγκ δήλωσε μπροστά στον κ.Τσακαλώτο ότι η χώρα έχασε 100 δις ευρώ το 2015 εξαιτίας των χειρισμών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και ο κ.Τσακαλώτος δεν είπε τίποτε. Ο κ.Ντομπρόφσκις είπε πως η χώρα θα μπορούσε να είχε επιστρέψει στην ανάπτυξη ήδη από το 2015, αλλά ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ έφερε τα σημερινά, πολύ σκληρά μέτρα. Ο κ.Χουντής, πρώην ευρώ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως το επίμαχο εξάμηνο η χώρα έχασε 6 δις ευρώ από ομόλογα. Αυτή είναι η απάντηση γιατί ο ΦΠΑ πήγε από το 13% στο 24%, γιατί κόπηκε το ΕΚΑΣ και το επίδομα αλληλεγγύης.
• Τώρα, αφού καταθέσατε «στεφάνι» στο PSI που τόσο συκοφαντήσατε, χρησιμοποιείτε το αφήγημα του χρέους ως δικαιολογία για «ηρωική έξοδο».
• Απαντήσεις υπάρχουν. Και υπάρχουν και διαχωριστικές γραμμές, αντίθετα με όσα υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία. Τα θέματα δεν είναι μόνο «διαχειριστικά», είναι κυρίως ιδεολογικά. Εμείς καλούμε τους πολίτες που εξαπατήθηκαν από τους δήθεν «αριστερούς» που έχουν προσκολληθεί στην εξουσία, να συναντηθούμε ξανά για το μέλλον.

4 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    κ.κ. του ΠΑΣΟΚ ζητήστε και καμία συγνώμη, για τον Γιωργάκη (μας έβαλε στα μνημόνια)-τον Βαγγελάκη(ανακεφαλαίωση τραπεζών). Σεβασμός σε αυτούς που σας ψήφισαν! Μην κουνάτε το δάχτυλο! Να μην πω κάτι ποιο ακατάλληλο!

  • Γ. Πετρόπουλος
    Γ. Πετρόπουλος Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μείωση μεσοσταθμικά του ΕΝΦΙΑ κατά 30% εντός 2 ετών
    Μείωση του φορολογικού συντελεστή στα επιχειρηματικά κέρδη από το 29% στο 20% εντός δύο ετών
    Αύξηση του ορίου υπαγωγής στο ΦΠΑ από τις 10,000 στις 25,000 Ευρώ
    Μείωση στο μισό του ειδικού τέλους της ΕΡΤ
    Μείωση του συντελεστή ΦΠΑ από το 24% στο 13% για τα αγροτικά εφόδια και τις ζωοτροφές
    Κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί
    Ταχύτερη επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες, μέσα από τη ριζική απλούστευση των διαδικασιών και τη μείωση της γραφειοκρατίας
    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΔΙΝΕΙ" Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!! ΕΣΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΪ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ-ΕΛΙΑΣ-ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑΣ ΚΛΠ ΤΙ ΔΙΝΕΤΕ? ΧΑΧΑΧΑ

  • Πατέρας φοιτητή
    Πατέρας φοιτητή Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 17:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Οχι ΣΙΩΠΗ κύριε Δημήτρη, μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τα εγκλήματα δεν ακούσαμε τόσο καιρό! Οι ψεύτες και κ@@ του ΠΑΣΟΚ έχουν πολύ θράσσος

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκεί στο ΠΑΣΟΚ ξέρουν πως να καπηλεύονται τα οράματα των πολιτών, ξέρουν από ψέματα και ξέρουν από εξαπάτηση για την εξουσία!!! Να ξέρετε πως και εμείς δεν τα ξεχάσαμε όσα έκαναν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ που κυβερνήσατε και συγκυβερνήσατε την Ελλάδα για πολλά πολλά χρόνια!!!
    Λίγη σιωπή λοιπόν και κυρίως σεβασμός στους πολίτες....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...