Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άμεση απάντηση Σμυρνιώτη στον Κακλαμάνο … σε υψηλούς τόνους!

Άμεση απάντηση Σμυρνιώτη στον Κακλαμάνο … σε υψηλούς τόνους!
Οι δημόσιες αναφορές του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσου Κακλαμάνου σε προβλήματα που έχει η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης και ότι υπάρχουν δελφίνοι που καλοβλέπουν τη θέση του κ. Σμυρνιώτη, προκάλεσε αντιδράσεις.
Ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης δεν άργησε να σηκώσει το γάντι και να απαντήσει … «Κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου σας πληροφορώ ότι και Δήμαρχος, όλων των Τριπολιτών, υπήρξα και υποψήφιος Δήμαρχος θα είμαι - χωρίς φυσικά να πάρω την έγκρισή σας - διαπιστώνω δε ότι αφού εξαντλήθηκαν τα αποθέματα ψεύδους και αλητείας σε βάρος μου ασχολείσθε τώρα και με την "ανακάλυψη" προβλημάτων στην Παράταξή μας, η οποία σας διαβεβαιώνω ότι με την ψήφο των συμπολιτών μας - που έχουν πλέον και σαφές μέτρο σύγκρισης - θα ξαναπάρει την τύχη του Δήμου στα χέρια της.
Κύριε πρόεδρε, θα σας συμβούλευα αντί να ασχολείσθε με μένα και την Παράταξή μου - γιατί άραγε (;) - προσπαθείστε αφενός να "επιβάλετε" στη δική σας παράταξη να λειτουργεί στοιχειωδώς στα πλαίσια των νόμων αφετέρου να περιορίσετε την διαρκή σας πραγματική "αιμορραγία" ώστε να μπορέσετε τουλάχιστον να ολοκληρώσετε τη θητεία.»

1 σχόλιο

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 23:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Γιαννάκη αφού σε έχουν τελειωμένο στην Παραταξη σου, τι προσπαθείς να πεις!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...