Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Expo: Το Καλημέρα Αρκαδία την Κυριακή αναλύει το "Συναισθηματικό Marketing"!

Expo: Το Καλημέρα Αρκαδία την Κυριακή αναλύει το "Συναισθηματικό Marketing"!

Την Κυριακή το πρωί στις 10.30π.μ. στην έκθεση Expo Πελοποννήσου, το Καλημέρα Αρκαδία συμμετέχει με το σεμινάριο που αφορά όλους τους επιχειρηματίες, με θέμα:"Συναισθηματικό Marketing". 

 

Πιο συγκεκριμένα, η θεματολογία αφορά άμεσα τους επιχειρηματίες της Πελοποννήσου, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν από επαγγελματίες, στο χώρο του Μarketing και της Επικοινωνίας, για θέματα στοχευμένης προώθησης στο διαδίκτυο, εν καιρώ κρίσης, ανάλογα με το προϊόν και το καταναλωτικό κοινό που επιθυμούν να απευθυνθούν.

Ομιλήτρια θα είναι η ιδιοκτήτρια του ειδησεογραφικού site www.kalimera-arkadia.gr και προσφάτως βραβευμένη, με βραβείο Bronze, στην ενότητα «Digital Media», στην κατηγορία «Best Innovative Service» (Συναισθηματικό marketing προς τον καταναλωτή), Έλλη Αρτοπούλου.

Δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ: kalimera-arkadia.gr/elli-nes

Επίτιμη καλεσμένη θα είναι η Πένυ Σ. Δεληγιάννη, Σύμβουλος Marketing και Επικοινωνίας.


«Αγαπητοί επιχειρηματίες, σάς καλώ να μάς τιμήσετε  με την παρουσία σας, την Κυριακή 13 Noεμβρίου 2016 και ώρα 10.00 π.μ. (Αίθουσα Εκδηλώσεων), στο πλαίσιο της εκθέσεως «Πελοπόνησσος EXPO», με σκοπό την πλήρη ενημέρωσή σας, για θέματα που αφορούν άμεσα τις προωθητικές ενέργειες μιας επιχείρησης στο διαδικτυακό χώρο. Να είστε βέβαιοι,  πως, ως επαγγελματίες θα σάς παραδώσουμε, σημαντικές συμβουλές διαχείρισης και κατανομής στοχευόμενων «μηνυμάτων», προς τον καταναλωτή, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πολλοί από εσάς, έχετε σκεφτεί πως η διαφήμιση δεν έχει νόημα, πια, διότι οι άνθρωποι δεν διαθέτουν χρήματα για αγορές. Σάς καλώ ξανά, να αναλύσουμε, με πολύ απλά παραδείγματα, τι σημαίνει «διαφήμιση» και να σάς αποδείξουμε πως το καταναλωτικό κοινό υπάρχει ακόμα, αρκεί να τους στείλουμε το μήνυμα πως υπάρχουμε!

Ελάτε να μάθετε «μυστικά επιτυχίας» και να απαντήσουμε στις απορίες σας. Με χαρά, θα σάς δω εκεί!»

Με εκτίμηση,

Έλλη Αρτοπούλου

Ιδιοκτήτρια www.kalimera-arkadia.gr 

Κλείστε θέση στο τηλέφωνο 6937746343 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/atzenta/item/59883-peloponnisos-expo-seminario-gia-to-synaisthimatiko-marketing-apo-to-kalimera-arkadia.html

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...