Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Έλλη...νες": Το βραβείο ανήκει στη δύναμή μας. Όλους εσάς! (εικόνες - βίντεο)

"Έλλη...νες": Το βραβείο ανήκει στη δύναμή μας. Όλους εσάς! (εικόνες - βίντεο)
Σε μια λαμπρή βραδιά, λίγες μέρες πριν, αποκλειστικά αφιερωμένη στα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα και στις καλύτερες πρακτικές τους, με τις οποίες διεκδικούν δυναμικά τη θέση που τους αρμόζει, στο ευρύτερο περιβάλλον της Επικοινωνίας, απονεμήθηκαν τα Regional Media Awards 2016!
Μια Τελετή Απονομής, στην οποία πρωταγωνιστές ήταν για πρώτη φορά τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα.
 
 
Tα Regional Media Awards 2016 είναι τα βραβεία που για πρώτη φορά συγκεντρώνουν και επιβραβεύουν τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο & sites) στη χώρα μας. Στόχος των βραβείων είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου, μέσω της ανάδειξης case studies, τα οποία θα αποτελέσουν οδηγό για τους υπόλοιπους παρόχους περιεχομένου, καθώς και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των Μέσων και του κοινού, και μεταξύ των Μέσων και των διαφημιζομένων.

 

Ανάμεσα στα ΜΜΕ τα οποία βραβεύτηκαν ήταν και το «Καλημέρα Αρκαδία». Συγκεκριμένα, στο kalimera-arkadia.gr απονεμήθηκε το Bronze Βραβείο στην ενότητα Digital Media κατηγορία: Best Innovative Service (συναισθηματικό marketing προς τον καταναλωτή).
Ένα βραβείο το οποίο αποδεικνύει τις καινοτόμες πρακτικές του «Καλημέρα Αρκαδία» στον τομέα της διαφήμισης και του marketing στην ευρύτερη περιοχή μας.
Το βραβείο απένειμε ο κ. Τριαντάφυλλος Μαντάλης (general manager Universal Media) και το παρέλαβε η ιδιοκτήτρια του «Καλημέρα Αρκαδία», Έλλη Αρτοπούλου.
 
14875313 1302789016431929 579782045 n

(Την απονομή των βραβείων τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη.)

«Ο Αμερικανός Πρωθυπουργός Τζων Κένεντι είχε πει κάποτε: «Στα κινέζικα η λέξη «κρίση» γράφεται με δύο γράμματα. Το ένα σημαίνει κίνδυνος και το άλλο σημαίνει ευκαιρία. Προσωπικά τον κίνδυνο της καθημερινότητά μας τον αντιστρέφω σε «ευκαιρίες». Είναι η ευκαιρία που όλοι μας είναι προτιμότερο να αξιοποιούμε, με τιμιότητα και συναίσθημα!
 
 
Τιμιότητα για εμένα σημαίνει ό,τι σε κάνει να νιώθεις. Αρκετά, πια, η καθοδήγηση στις ζωές μας με ψεύτικο «προϊόν»… Η ζωή, αν και αργά, μού δίδαξε, να «με σέβομαι» και ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, σέβομαι απόλυτα, όλους εσάς, που εμπιστεύεστε το Καλημέρα Αρκαδία!
 
 
Το βραβείο ήταν μια σημαντική στιγμή για την οποία χωρίς εσάς και «ανθρώπους» δίπλα μου, ίσως και να μην υπήρχε. Οφείλω να αφιερώσω αρχικά, το βραβείο αυτό σε αυτές τις προσωπικότητες που είναι «πάντα» πλάι μου, σταθερά, εμπνέοντας με, για βασικές αξίες σχέσεων & το πιο σημαντικό, δίνοντάς μου, κίνητρο να συνεχίσω.
Οφείλω όμως να σάς πω από καρδιάς: «Η δύναμή μας, είστε όλοι εσείς!!! Σάς ευχαριστούμε και να είστε βέβαιοι πως μέσα από μια ταλαιπωρημένη Ελλάδα, την Ελλάδα μας… θα συνεχίσουμε, με όποιο κόστος, για μια σωστή ενημέρωση της Αρκαδίας μας και όχι μόνο!»

 

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καταξιωμένη Μελλοντολόγο – Αστρολόγο, Βιργινία Λεούση και τον διάσημο Αρκάδα φωτορεπόρτερ των επωνύμων Άγγελο Λίγκα, που παρευρέθηκαν δίπλα μου, στην απονομή του βραβείου Bronze Βραβείο στην ενότητα Digital Media, κατηγορία Best Innovative Service (συναισθηματικό marketing προς τον καταναλωτή), αλλά και να συγχαρώ ιδιαίτερα την εταιρεία Boussias Communications για την άριστη οργάνωση αυτής της μοναδικής βραδιάς, με απόλυτο σεβασμό και μοναδική ατμόσφαιρα, όπου όλα τα Περιφερειακά Μ.Μ.Ε. απέκτησαν ένα μοναδικό τρόπο συνάντησης, γνωριμιών, επικοινωνίας με στόχο ακόμα πιο δυνατές συνεργασίες!
 
 
Δείτε επίσης:
Βραβείο "Regional Media Awards 2016" στο "Καλημέρα Αρκαδία"! (vd)- kalimera-arkadia.gr/vraveio

1 σχόλιο

  • Πάνος Κ.
    Πάνος Κ. Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 08:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα-καλημέρα Αρκαδία!!!!!Μπράβο σας!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...