Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Παναγιώταρος στο «Καλημέρα Αρκαδία»: Τι λέει για Τσίπρα, Μητσοτάκη, Τουρκία και η αναφορά στην Αρκαδία! (vd)

Ο Παναγιώταρος στο «Καλημέρα Αρκαδία»: Τι λέει για Τσίπρα, Μητσοτάκη, Τουρκία και η αναφορά στην Αρκαδία! (vd)
«Το 2017 να έχουμε μία χρόνια εφαλτήριο για αγώνες με αντίκρισμα και αποτέλεσμα, σίγουρα όχι με Τσίπρα και Μητσοτάκη» λέει ο Αρκάς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία», σε μία συνέντευξη που έδωσε από την Τρίπολη.
Για τις τελευταίες εξελίξεις, είπε ότι «στην Ελλάδα βαδίζουμε χωρίς σχέδιο την ώρα που η Τουρκία φλέγεται, βρίσκεται σε πόλεμο και η εκτόνωση της δυστυχώς θα γίνει μάλλον προς τη μεριά του Αιγαίου. Τα Βαλκάνια είναι μια πυριτιδαποθήκη, έτοιμη να εκραγεί. Οι Τζιχαντιστές με τον μανδύα των προσφύγων συρρέουν καθημερινά στη χώρα μας και στην Ευρώπη».
Ενώ, για την κρίση επισημαίνει: «Η οικονομική κατάσταση παραμένει τραγική. Θα φτάσουμε τον Έλληνα πολίτη να αναπολεί το 2016 που ήταν μία τραγική χρονιά».
Για να τονίσει λίγο αργότερα … «Η Χρυσή Αυγή υπερψήφισε το επίδομα για τους συνταξιούχους, βέβαια έχουν υφαρπάξει δέκα και σου δίνουν ένα, δεν είναι κάτι. Αλλά από το τίποτα …»
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο κ. Παναγιώταρος λέει: «Η Χρυσή Αυγή ασκεί σφοδρότατη κριτική τόσο στην σημερινή Κυβέρνηση που συνεχίζει την εθνοκτόνα μνημονιακή πολιτική, όσο και στους προηγούμενους που κυβέρνησαν 40 χρόνια».
Τέλος, για την Αρκαδία, αναφέρει ότι «οι ερωτήσεις που κάνουμε στη Βουλή, παίρνουμε απαντήσεις ουδέτερες, γλυκανάλατες και χωρίς ουσία και το ίδιο συμβαίνει και στην Περιφέρεια». 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...