Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Να επιτραπεί ξανά το κυνήγι ζητά ο Ρουμελιώτης – «Άστοχη η απόφαση του Υπουργείου» (vd)

Να επιτραπεί ξανά το κυνήγι ζητά ο Ρουμελιώτης – «Άστοχη η απόφαση του Υπουργείου» (vd)
Για την απόφαση που αφορά την καθολική απαγόρευση του κυνηγιού σε όλη τη χώρα μίλησε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης, Γιώργος Ρουμελιώτης.
«Τη δεχτήκαμε με επιφυλάξεις, επειδή ήταν η τελευταία μέρα της κακοκαιρίας. Όμως, ήταν βεβιασμένη και άστοχη και δεν έπρεπε να γίνει. Από την Πέμπτη, μετά ο καιρός έχει αλλάξει και επικρατεί ηλιοφάνεια και οι κυνηγοί δεν μπορούν να κυνηγήσουν και παραπονιούνται. Και έχουν δίκιο» είπε ο κ. Ρουμελιώτης.
Ενώ, στη συνέχεια εξέφρασε τις ενστάσεις για την απαγόρευση στο κυνήγι του αγριόχοιρου που δεν θα βοηθήσει στη μείωση του πληθυσμού για τους αγριόχοιρους που προκαλούν ζημιές σε καλλιέργειες.  
«Έστω και την τελευταία στιγμή, να ανακληθεί η απόφαση και τουλάχιστον να επιτραπεί το κυνήγι για το Σαββατοκύριακο» ανάφερε.
Επίσης, δήλωσε αντίθετος για τις φωτογραφίες με εκατόμβες θηραμάτων που ανεβάζουν ανεγκέφαλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ενώ, τόνισε ότι υπάρχουν οικολογικές και ορνιθολογικές οργανώσεις που επηρέασαν την απόφαση της απαγόρευσης. «Ο μόνος σκοπός τους είναι να κόψουν το κυνήγι» είπε.
Δείτε το βίντεο.

3 σχόλια

  • δημοτης
    δημοτης Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανονικα θα έπρεπε να επιτρέπεται το κυνηγι ολο το χρόνο και χωρίς περιορισμούς,έτσι για να ικανοποιούνται τα αγρια ενστικτα ορισμένων.Ελληναραααααααδες.

  • Σπύρος
    Σπύρος Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    μην τύχει και γλυτώσει τίποτα, το νου σας

  • δημητρης
    δημητρης Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 20:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι λες τώρα!!Μεγάλο πλήγμα για τηνκινωνία,η απαγορευση του κυνηγίου.....κάντε ρε καμμιά δουλεια κι αφήστε τα ζουδάκια στην ησυχία τους...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...