Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τον Πολιούχο της Άγιο Νικόλαο γιόρτασε η Ριζοσπηλιά Γορτυνίας (εικόνες)!

Τον Πολιούχο της Άγιο Νικόλαο γιόρτασε η Ριζοσπηλιά Γορτυνίας (εικόνες)!

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 στις 10.30 π.μ στο ξενοδοχείο STANLEY και στην αίθουσα ΒΙΚΟΣ θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση –Εκλογές για αναδείξει νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των Απανταχού Ριζοσπηλιωτών καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στις 2 Δεκεμβρίου γιορτάσαμε πανηγυρικά τον πολιούχο μας Αγ. Νικόλαο ,με την παρουσία τους μας τίμησαν , η Αντιδήμαρχος μας κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου , ο Αντιπρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Κρυονεριτών κ Αθανασίος Μανωλόπουλος και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ολυμπίων και πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Λυνίσταινας κ. Κων/νος Σμυρνής.

Στην συνέχεια ο Σύλλογος μας στο ανακαινισμένο με πλακάκια δάπεδο του πολιτιστικού μας κέντρου οργάνωσε μια πολύ όμορφη γιορτή με την βοήθεια και τις προσφορές του πρόθυμα πολλοί πατριώτες μας πρόσφεραν πολλά και νόστιμα εδέσματα .
Στους οικείους και συγγενείς της πατριώτισσας μας Κων/να Γ. Θεοχάρη που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του Συλλυπητήρια .Επίσης το Δ.Σ απευθύνει στους οικείους του πρόωρα αδικοχαμένου Παναγιώτη (Τάκη) Τσίτουρα προέδρου του πολιτιστικού Συλλόγου Αγαλιωτών τα θερμά του συλλυπητήρια . Ο θεός να τους παρηγορεί και να αναπαύσει την ψυχή του κεκοιμημένου..

Γιάννα Σκουμπούρη – Ηλιοπούλου

Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Ριζοσπηλιωτών

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...