Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νεολαία Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Να πάει στο καλό ο κ. Αποσκίτης»…

Νεολαία Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Να πάει στο καλό ο κ. Αποσκίτης»…

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Μπάμπη Αποσκίτη, από το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» (διαβάστε εδώ), η νεολαία του κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει ότι:

«Η Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχει συνυπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη, στις αρχές και στόχους της οποίας παραμένει σταθερή, όπως άλλωστε και το ίδιο το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, χωρίς παρέκκλιση ούτε στη ρητορική, ούτε στην πράξη. Επομένως, αδυνατεί να καταλάβει τους λόγους παραίτησης

του κ. Μπάμπη Αποσκίτη, ειδικά σχετικά με αναφορές που  λένε ότι «χάσαμε την στόχευσή μας». Οι στόχοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και φυσικά της Νεολαίας ήταν και παραμένουν συγκεκριμένοι, σαφέστατα προσδιορισμένοι και αδιαμφισβήτητα εφικτοί. Το όραμα δεν είναι πλέον κοινό, γιατί εκείνος το επέλεξε. Το δικό μας όραμα παραμένει ορισμένο και αναλλοίωτο. Καλή αναζήτηση λοιπόν οράματος και ευχόμαστε στον κ. Αποσκίτη να πάει στο καλό. Εν πάση περιπτώσει οι απόψεις του δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με τις απόψεις της Νεολαίας. Ο αγώνας δεν θα ήταν εύκολος από την αρχή. Όσοι αντέχουμε, συνεχίζουμε! 
Η χώρα βρίσκεται σε βαθειά ύφεση και συνεχή πτωτική πορεία ως προς το διεθνές της κύρος, ως προς την κοινωνική της συνοχή και ως προς τις οικονομικές της αντοχές, διαρρηγνύεται από την ανισότητα, συμπολίτες μας δεν έχουν τα μέσα να επιβιώσουν και οδηγούνται κατά τρομακτικό βαθμό σε αυτοκτονίες. Με ΦΕΚ πλέον εκχωρείται η εθνική μας κυριαρχία και ο ξένος παράγοντας αποφασίζει για εμάς. Αυτά, τα πραγματικά προβλήματα, είναι που μας απασχολούν και όχι οι παλαιοκομματικές κορώνες και τακτικές, που και άκαιρες είναι –άρα ύποπτες- και δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στον τόπο. Δεν μας αφορούν και δεν αφορούν ούτε το παρόν, ούτε το μέλλον της χώρας και των νέων ανθρώπων. Εμείς οι Νέοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν περιμένουμε «ευνοϊκό άνεμο» για να πλεύσουμε. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει φουρτούνα και έχουμε και πυξίδα και στόχο και καπετάνιο!»

(Η φωτογραφία είναι από την παρουσία νεολαίων του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μαζί με τον Μπάμπη Αποσκίτη, στην ομιλία του Πάνου Καμμένου, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο Βελίδδειο.)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...