Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ενώνει τις δυνάμεις της η Κεντροαριστερά σε Αρκαδία και Πελοπόννησο! (vd)

Ενώνει τις δυνάμεις της η Κεντροαριστερά σε Αρκαδία και Πελοπόννησο! (vd)
Μια διευρυμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έγινε στην Τρίπολη.
Παρόντες ήταν και μίλησα για τις πολιτικές εξελίξεις ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Θεόδωρος Καρούνης από τις Κινήσεις Πολιτών και ο Τάσος Δαρσινός από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ και ο Φίλιππος Σαχινίδης του ΚΙΔΗΣΟ.
Ο κ. Σαχινίδης είπε ότι το ΚΙΔΗΣΟ είπε ότι με πρωτοβουλία του Πρόεδρου του Γιώργου Παπανδρέου συνεργάζεται με τις δυνάμεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που αποτελείται από το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ κι άλλες κινήσεις πολιτών. «Μετά από 7 χρόνια και η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που παραμένει σε μνημόνια, υπάρχει ανάγκη ανασύνταξης των δυνάμεων της Ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, για να αντιταχθούμε απέναντι σε αυτό που προσπαθούν να πετύχουν η δεξιά και η αριστερή συντήρηση, δηλαδή την ανάπτυξη εκ νέου του πελατειακού κράτους.»
Ο κ. Δαρσινός μίλησε για την ανάγκη να μεγαλώσει και να καταστεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη σε πόλο σοσιαλδημοκρατίας που έχει ανάγκη ο τόπος. «Είναι ανάγκη να δώσουμε στην κοινωνία, ενότητα και ανανέωση στο χώρο της κεντροαριστεράς και μια προγραμματική πρόταση για να ξεφύγουμε από τα μνημόνια».
Από την πλευρά του ο κ. Καρούνης επισήμανε ότι πρέπει να ανασυγκροτηθεί ο χώρος με στόχο να συμπαραταχθούν μαζί όλες οι δυνάμεις του κέντρου και της αριστεράς.
«Σήμερα εδώ ενώνουμε δυνάμεις για τον αυτόνομο πόλο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα μαζί με πολλούς άλλους θα ενώσουμε δυνάμεις και όχι απλά να γίνουμε ένας πόλος αλλά η ουσιαστική προοδευτική δύναμη της χώρας και θα βοηθήσει να υπάρξει εθνική συνεννόηση για να βγούμε από τα μνημόνια και την κρίση. Το προσκλητήριο είναι προς όλους και προς το Ποτάμι." τόνισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...