Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κραυγή αγωνίας από τους ταχυδρομικούς στην Τρίπολη – «Κινδυνεύουν με πτώχευση τα ΕΛΤΑ»! (vd)

Κραυγή αγωνίας από τους ταχυδρομικούς στην Τρίπολη – «Κινδυνεύουν με πτώχευση τα ΕΛΤΑ»! (vd)
Η πορεία των ΕΛΤΑ απασχόλησε την περιφερειακή συνδιάσκεψη ταχυδρομικών υπαλλήλων που οργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, στην Τρίπολη.
 
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε στην πόλη ο πρόεδρος του Σωματείου Ταχυδρομικών Αρκαδίας, Αποστόλης Δεσποτόπουλος.
Ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ηλίας Μπακέλας, μίλησε για μία επιχείρηση που προσφέρει όλα τα χρόνια τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα, όμως έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. «Οι εργαζόμενοι παίρνουμε τη διάσωση του ταχυδρομείου στα χέρια μας. Έχουμε κρούσε τον κώδωνα του κινδύνου στους κυβερνώντες εδώ και πολύ καιρό. Κάθε μήνα, που τρέχει, ο ΕΛΤΑ μπαίνει μέσα 4.000.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει μία δεκάρα από το Κράτος. Αν ο ΕΛΤΑ δεν πάρει άμεσα το ποσό που του αναλογεί, θα πτωχεύσει. Επίσης, ο ΕΛΤΑ χρειάζεται ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης που καθυστερεί και βαδίζουμε χωρίς σχέδιο.»
Ο Κώστας Πάλλας, που είναι ο εκπρόσωπος ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ μίλησε για μεγάλα ελλείμματα στα ΕΛΤΑ και ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος της κατάρρευσης των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
Ο Ιωάννης Μώρος από την ΠΑΚ ΕΛΤΑ τόνισε ότι «δεν έχει προσδιοριστεί ο στόχος για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και εμείς είμαστε εδώ για να ενημερώσουμε τους εργαζομένους ότι αυτή η επιχείρηση πρέπει να είναι βιώσιμη. Τα προβλήματα είναι πολλά, διότι η Πολιτεία δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της. Έχουμε σήμερα 200.000.000 οφειλόμενα για τις καθολικές υπηρεσίες, από προηγούμενα έτη. Επίσης, πρέπει να μπούμε σε να προϊόντα και την ευθύνη αυτή έχει η διοίκηση. Να αντιμετωπίσουμε τον ανταγωνισμό στα ίσια.»
Ο Γιάννης Οικονόμου από την ΔΑΚ ΕΛΤΑ είπε ότι «μας απένταξαν από το ΕΣΠΑ που σταμάτησε την αναδιοργ΄ναωση των ΕΛΤΑ, ενώ υπάρχουν οφειλές για τις καθολικές υπηρεσίες».
Τέλος, ο Στέλιος Κουμακάκης που είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΠΟΣΤ είπε ότι ζούμε δύσκολες καταστάσεις στη θυγατρική που είναι οι Ταχυμεταφορές.»

2 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 09:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη ευθύνη φέρουν και οι κατευθυνόμενοι συνδικαλιστές, να μην ξεχνιόμαστε! κάνουν ότι τους λέει η εντολή από το κόμμα τους και όχι ότι εντολή πήραν από αυτούς που τους ψήφισαν!

  • anonymoys
    anonymoys Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιοι τα διέλυσαν τα ΕΛΤΑ; φυσικά όλοι οι μαθητευόμενοι & καθοδηγούμενοι πολιτικάντιδες. Αφού τους στείλαμε στη Βουλή να τους χαιρόμαστε....... έτσι που διέλυσαν την Ελληνική κοινωνία λαμβάνοντες εντολές από τροικανούς κ.λ.π. εγκάθετους διορισμένους από την Νέα Τάξη Πραγμάτων.Το ίδιο συμβαίνει σε ΟΤΕ,ΟΣΕ, ΔΕΗ,Λιμάνια, Αεροδρόμια.....τι να σας πω; Έλεος! μαυρίστε τους.........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...