Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η δημοτική αρχή Παυλή ξεμπλόκαρε το Σχέδιο πόλης στην περιοχή Κολοκοτρώνη (vd)

Η δημοτική αρχή Παυλή ξεμπλόκαρε το Σχέδιο πόλης στην περιοχή Κολοκοτρώνη (vd)
Για δύο σημαντικά πολεοδομικά ζητήματα που "πήραν το δρόμο τους" από τη δημοτική αρχή Παυλή, αφού για πολλά χρόνια είχαν "παγώσει" μίλησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος-Πρώην Αντιδήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος, σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Μαΐου στο Δημαρχείο της πόλης.

Αρχικά ο κ.Βόσνος αναφέρθηκε στα βήματα που έχουν γίνει στο θέμα της επέκτασης του Σχεδίου πόλης στην περιοχή Κολοκοτρώνη και τόνισε πως σύντομα θα αναρτηθούν οι πίνακες ιδιοκτησιών για να γίνουν οι ενστάσεις από τους ενδιαφερομένους.

"Μέχρι τέλος του χρόνου οι ιδιοκτήτες σε αυτήν την περιοχή θα οριστικοποιήσουν τις ιδιοκτησίες τους και ο δήμος θα μπορεί να κάνει παρεμβάσεις στα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, οδικό δίκτυο καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους", σημείωσε ο κ.Βόσνος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για κωλυσιεργίες και για "περιοχή σε ομηρεία".

Το δεύτερο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο κ.Βόσνος αφορά στην πράξη αναλογισμού στην περιοχή Μεταμόρφωσης (Μπιρίκου) και συγκεκριμένα στη διαπλάτυνση των οδών Σαχτούρη, Αταλάντης και Μυστρά.

Όπως είπε έχουν δεσμευτεί χρήματα, περίπου 200 χιλιάδες ευρώ, στον προϋπολογισμό του Δήμου Τρίπολης για να απαλλοτριωθούν οικίες που βρίσκονται σε αυτές τις περιοχές και έχει παράλληλα κατατεθεί και η αντίστοιχη μελέτη.
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Βόσνου στο βίντεο. www.drt915.gr

2 σχόλια

  • πυροπληκτος
    πυροπληκτος Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέχασες φίλε ελυσε καί τό θέμα μέ τίς ανεμογεννήτριες τής Αγριακόνας καί τού Πάπαρη ,εστειλε τά λεφτά στήν Μεγαλόπολη καί τά υπόλοιπα τά πάγωσε γιά νά πεθάνει ο κόσμος από τό κρύο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 17:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά ρε Βόσνο μη σφίγγεσαι που έλυσες όλα τα θέματα. Και με την ευκαιρία "συγχαρητήρια" για τη διάνοιξη της προέκτασης της Παπαρρηγοπούλου (Μπακοπούλου), πέρασε το 2015, πέρασε το 2016 και ακόμα περιμένουμε!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...