Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Arcadian Screenings: Ετοιμάζονται νέες ταινίες για το 2018!

Arcadian Screenings: Ετοιμάζονται νέες ταινίες για το 2018!

Ένδεκα ιστορίες από την Αρκαδία πήραν το δρόμο της δημιουργίας στο εργαστήριο ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΙΝΙΑ του StoryDoc για το ArcadianScreenings 2018.

Ιστορίες για τον Πάρνωνα και τη μπλέ ανάπτυξη, τις καινοτομίες στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό, τα ανέστια μουσεία και το πάθος των συλλεκτών, την αγνωστη πορεία  των ραδιοερασιτεχνών της Τρίπολης, τα μοναδικά κειμήλια απο την κληρονομιά του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, τον κύκλο των ρομαντικών εραστών του ποδηλάτου, τον ταχυδρόμο του χωριού, αυτοβιογραφικές ταινίες και μικρές ιστορίες, που ψηλαφουν τη μεγάλη εικόνα της Ιστορίας.

Ενθουσιώδεις δημιουργοί σε ενα τριήμερο (26,27,28 Μαίου)  εντατικής δουλειάς στο 4ο Λύκειο, που φιλοξένησε το εργαστηριο χάρη στη γεναιοδωρία του διευθυντή κ Ζαφειρόπουλου. Τεσσερις εκπαιδευτές, Παναγιώτης Ράππας, Αγγελος Κοβότσος, Γιώργος Μαντάς και Κώστας Σπυρόπουλος εδωσαν τον καλύτερο τους εαυτο για να γινει και πάλι το Arcadian Screenings ένα δημόσιο βήμα δημιουργίας, συμμετοχής και διαβούλευσης για τα συγχρονα προβλήματα της πόλης και την συλλογική ταυτότητα της Αρκαδίας. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...