Menu
RSS
Τετάρτη, 17/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία - Έργα αποκατάστασης για τις κατολισθήσεις στο δρόμο «Λιόδωρα – Πυρρή»

Γορτυνία - Έργα αποκατάστασης για τις κατολισθήσεις στο δρόμο «Λιόδωρα – Πυρρή»

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας ενέκρινε την υπογραφή της Προγραµµατικής Σύµβασης για την υλοποίηση του έργου «Άρση καταπτώσεων και εργασίες αποκατάστασης κατεστραµµένων τµηµάτων στην οδό Λιοδώρα -Πυρρή» µε συµβαλλόµενους την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήµο Γορτυνίας και το Περιφερειακό Ταµείο Ανάπτυξης.

Αντικείµενο του έργου είναι να γίνουν εργασίες για την συντήρηση / αποκατάσταση τοπικών βλαβών σε τάπητες,πρανή και τεχνικά έργα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Π.Ε. Αρκαδίας και στο δηµοτικό οδικό δίκτυο Γορτυνίας. Ειδικότεροι στόχοι του έργου είναι η δηµιουργία και η επίτευξη:

  • Βελτίωση της µετακίνησης των κατοίκων
  • Επαρκούς δικτύου προσπέλασης των επισκεπτών
Το αναφερόµενο δίκτυο είναι δηµοτικό και σήµερα η πρόσβαση είναι ευχερής ακόµα και µε Ι.Χ. Οι επεµβάσεις συµβάλλουν στην βελτίωση της πρόσβασης των οχηµάτων, εξασφαλίζουν τις µετακινήσεις των επισκεπτών και κατά συνέπεια αποτελούν παράγοντα προσέλκυσης επισκεπτών.

Ο συνολικός προϋπολογισµός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 100.000,00 €.

Η ισχύς της σύµβασης αρχίζει µε την υπογραφή των συµβαλλόµενων µερών και διαρκεί µέχρι την οριστική παραλαβή του έργου.(δηλαδή, εντός 15 µηνών από την βεβαίωση περαίωσης του έργου).

1 σχόλιο

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 01:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους κάποια ενημέρωση! Αν και αργοπορημένη, χρήσιμη. Θα έπρεπε να ντρέπονται οι τοπικές αρχές τόσο του χωριού όσο και του Δήμου που παραμέρισαν τέτοιο έργο τόσα χρόνια και ας υπάρχουν και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από το χωριό Πυρρής που δεν τόλμησαν να θίξουν το θέμα όλον αυτόν τον καιρό και άφησαν τους συμπατριώτες τους αλλά και τους διαβάτες να σπάνε τα οχήματα τους καθώς ο δρόμος αυτός αποτελεί και συντόμευση της επαρχιακής οδού Λουτρών- Γέφυρας Μπερτσιάς με την Γέφυρα του Σέσκουλα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...