Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παιδαγωγική Ακαδημία: Απόφοιτοι του 1971 συναντήθηκαν στην Τρίπολη!

Παιδαγωγική Ακαδημία: Απόφοιτοι του 1971 συναντήθηκαν στην Τρίπολη!
46 ολόκληρα χρόνια μετά, οι απόφοιτοι της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης έτους 1971 συναντήθηκαν και θυμήθηκαν τα … παλιά!
Δεν είναι βέβαια η πρώτη συνάντησή τους. Συνολικά, από το 1971 έως σήμερα, έχουν οργανωθεί επτά ανάλογες συναντήσεις που ουσιαστικά έχουν καθιερωθεί να γίνονται ανά τακτά διαστήματα!
Η ανταπόκριση είναι εντυπωσιακή από τους παλιούς σπουδαστές της Παιδαγωγικής Ακαδημίας που πάντα δίνουν «παρών» στις συναντήσεις αυτές!
«Στη σημερινή μας συνάντηση έγινε πρόταση να επαναλαμβάνεται η συνάντηση κάθε χρόνο, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, όμως η αθρόα προσέλευση κάθε φορά μας κάνει να το δούμε σοβαρά το αίτημα» λέει ο κ. Αθανάσιος Μπουρνάς στο «Καλημέρα Αρκαδία.
Στη συνάντηση εκτός από όσους κατοικούν στην Τρίπολη ήρθαν από τον Πύργο, την Πάτρα, το Αίγιο, την Κόρινθο, το Άργος και το Ναύπλιο την Καλαμάτα και την Αθήνα, ήρθαν από Σέρες, Ηράκλειο Κρήτης και Χαλκίδα.
Στη φωτογραφία που ανάρτησε ο κ. Αθανάσιος Μπουρνάς, οι απόφοιτοι της Παιδαγωγικής Ακαδημίας φωτογραφίζονται μπροστά από τον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στην Πλατεία Άρεως.


1 σχόλιο

  • Μπουρνάς Θανάσης
    Μπουρνάς Θανάσης Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήταν μια ακόμη συνάντηση που μας έφερε όμορφες αναμνήσεις και μας γέμισε συγκίνηση. Ακόμα μας έδειξε όσο περνά ο χρόνος ο σχέση που μας ενώνει γίνεται πιο δυνατή, σαν το παλιό καλό κρασί...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...