Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τη Δευτέρα συνεδριάζει η ΠΕΔ στην Τρίπολη

Τη Δευτέρα συνεδριάζει η ΠΕΔ στην Τρίπολη
Στις 26 Ιουνίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00μ.μ., στην Τρίπολη, στο Παλιό Δημαρχείο του Δήμου Τρίπολης (Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 43), θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ Πελοποννήσου προκειμένου να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα:
    
Α. Οικονομικά θέματα
  1. Έγκριση προτάσεων ανάληψης υποχρεώσεων σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού της ΠΕΔ Πελοποννήσου οικονομικού έτους  2017.
  1. Αίτημα του μορφωτικού συλλόγου Πολυλόφου Μεσσηνίας, για συνδιοργάνωση με την ΠΕΔ,  εκδήλωσης  στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής σύκου.
      Β. Διοικητικά θέματα
  1. Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στην Εκτελεστική Επιτροπή σύμφωνα με το Π.Δ 75/2011 άρθρο 17 παρ. 6
  1. Επικύρωση απόφασης Προέδρου για την διοργάνωση ημερίδας στις 15 Ιουνίου 2017, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.
  1. Επικύρωση του πρακτικού κλήρωσης, για την επιλογή εκπροσώπων της ΠΕΔ Πελοποννήσου στην επιτροπή διαγωνισμού της Δ/νσης τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας για το έργο «Βελτίωση βατότητας οδικού άξονα Νεάπολη- Μεσοχώρι-Φαρακλό» σύμφωνα με το Ν 4412/2016άρθρο 221 παρ.8 περ. στ΄.
  1. Επικύρωση του πρακτικού κλήρωσης, για την επιλογή εκπροσώπων της ΠΕΔ Πελοποννήσου στην επιτροπή διαγωνισμού της Δ/νσης τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας για το έργο «Βελτίωση βατότητας οδικού άξονα Νεάπολη-Λάχι(διασταύρωση προς Άγιο Νικόλαο και Βελανιδιά» σύμφωνα με το Ν 4412/2016άρθρο 221 παρ.8 περ. στ΄.
  1. Επικύρωση του πρακτικού κλήρωσης, για την επιλογή εκπροσώπων της ΠΕΔ Πελοποννήσου στην επιτροπή διαγωνισμού της Δ/νσης τεχνικών έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  για το έργο «Βελτίωση- Συντήρηση της ορεινής οδού Μηλέα – Παναγία Γιάτρισσα» σύμφωνα με το Ν 4412/2016άρθρο 221 παρ.8 περ. β΄.
  1. Επικύρωση του πρακτικού κλήρωσης, για την επιλογή εκπροσώπων της ΠΕΔ Πελοποννήσου στην επιτροπή διαγωνισμού της Δ/νσης τεχνικών έργων, του Δήμου Σπάρτης για το έργο με τίτλο «Οδοποιία και τεχνικά έργα ΔΚ Σπαρτιατών» σύμφωνα με το Ν 4412/2016άρθρο 221 παρ.8 περ. β΄.
  1. Επικύρωση του πρακτικού κλήρωσης, για την επιλογή εκπροσώπων της ΠΕΔ Πελοποννήσου στην επιτροπή διαγωνισμού της Δ/νσης τεχνικών έργων, του Δήμου Μονεμβάσιας για το έργο με τίτλο «Αξιοποίηση τουριστικού περιπτέρου στην τοπική κοινότητα Μονεμβασίας» σύμφωνα με το Ν 4412/2016άρθρο 221 παρ.8 περ. β΄.
  
      Γ. Επιτροπές & Συμβούλια
 
        Ορισμός εκπροσώπων της ΠΕΔ Πελοποννήσου σε Επιτροπές και Συμβούλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...