Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απόφαση Λυκουρέντζου: Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής

Απόφαση Λυκουρέντζου: Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής
Την απόφαση του να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής, αναμένεται να γνωστοποιήσει σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής του Νομού, Ανδρέας Λυκουρέντζος, αναφέρει ρεπορτάζ του Σταύρου Παπαντωνίου στην "Καθημερινή".

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση αυτή ελήφθη για προσωπικούς λόγους, που δεν έχουν να κάνουν με την σχέση του με το κόμμα που τον «ανέδειξε», όπως λέει πάντα χαρακτηριστικά και υπηρέτησε επί δεκαετίες, καθώς ξεκίνησε από την ΟΝΝΕΔ φτάνοντας μέχρι τα υπουργικά έδρανα.

Για την απόφαση του ο κ. Λυκουρέντζος, έχει ενημερώσει μάλιστα την ηγεσία του κόμματος και προσωπικά τον αντιπρόεδρο κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Ο κ. Λυκουρέντζος αναμένεται να εκθέσει αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και να πει πως, ναι μεν δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την Εθνική Αντιπροσωπεία, αλλά παραμένει πάντα «στρατιώτης της παράταξης που τον ανέδειξε και υπηρέτησε για δεκαετίες».

3 σχόλια

  • ΤΑΚΙΣ
    ΤΑΚΙΣ Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    NAI EΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ..... ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ!!!!!!!!!!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΝΤΑ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ.....ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΕ ΤΟΝ Α.Λ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ.

  • όποιος  βλέπει  μπροστά
    όποιος βλέπει μπροστά Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 11:23 Σύνδεσμος σχολίου

    καλως τον Αντρέα στο κλαμπ των υποψηφίων Περιφερειαρχών . Εχουμε και λέμε υποψηφιότητες Τατούλης, Ταγαράς και Λυκουρέντζος μέχρι στιγμής από την ΝΔ ! Μάλλον στο τέλος θα επικρατήσει ο Τατούλης ως ο πλέον δ@@@. Εκτός και τον τραβήξει ο ΣΥΡΙΖΑ ! Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον η υπόθεση την αναμενουμε με αγωνία !!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...