Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λυκουρέντζος: "Δεν θα είμαι πάλι υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας" (vd)

Λυκουρέντζος: "Δεν θα είμαι πάλι υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας" (vd)

Τα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Αρκαδίας επέλεξε ο πρώην Υπουργός και πρώην Βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος για να ανακοινώσει την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας.

Ο κ.Λυκουρέντζος παραχώρησε συνέντευξη τύπου, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, παρουσία του Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Αρκαδίας και κομματικών στελεχών που ήταν στο πλευρό του κατά την πολιτική του διαδρομή και με μία σύντομη και λιτή ανακοίνωση , αφού ευχαρίστησε τον Αρκαδικό Λαό για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του για δύο σχεδόν δεκαετίες,  ανακοίνωσε πως δεν κατέλθει και πάλι ως υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία αλλά θα παραμείνει ενεργός στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας και στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη για να γίνει αυτοδύναμη Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ.Λυκουρέντζος σημείωσε πως κατά την πολιτική του διαδρομή στην Αρκαδία γεύτηκε επιτυχίες, νίκες αλλά και αποτυχίες, απογοητεύσεις αλλά όλη αυτή τη διαδρομή τη χαρακτήρισε «υπέροπχη».

Τόνισε πως πάντα υπερασπιζόταν τα εθνικά και τοπικά συμφέροντα, χωρίς ιδιοτέλεια και απορρίπτοντας την υποκρισία, το λαϊκισμό και τη δημαγωγία.

Μετά την ανακοίνωση του κ.Λυκουρέντζου πήρε το λόγο ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος, ο οποίος  σημείωσε πως είναι σεβαστή η απόφαση του κ.Λυκουρέντζου αν και ο ίδιος προσωπικά έχει αντίρρηση και τον ευχαρίστησε για την πολιτική του διαδρομή και για «το σημαντικό και υπαρκτό έργο που άφησε στον τόπο».

Στην συνέχεια ο κ.Λυκουρέντζος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων διευκρίνισε πως δεν ενδιαφέρεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σκοπός του είναι να προστατεύσει την υπέροχη διαδρομή που είχε στην πολιτική μέχρι τώρα. Και χαρακτηριστικά είπε «δεν με απασχολεί κανένα άλλο αξίωμα».

Δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο  για συγκεκριμένα πρόσωπα και αν θα τα στηρίξει και επεσήμανε μόνο πως «ο καθένας είναι ελεύθερος να διαλέξει όποιο υποψήφιο επιθυμεί» και ο ίδιος θα δώσει τον αγώνα του για να είναι αυτοδύναμη  Κυβέρνηση η ΝΔ.

Τέλος ο κ.Λυκουρέντζος διευκρίνισε πως «υπηρέτησα την πολιτική με το προσωπικό μου παράδειγμα και ανέφερε τρεις από τις αρχές που πρέσβευε σε όλη την διαδρομή του.

«Πως οι πολιτικοί δεν είναι όλοι ίδιοι», πως «δεν είχα δεσμεύσεις και εξαρτήσεις από ομίλους και συμφέροντα» και δεν «έδινα ποτέ υποσχέσεις».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Λυκουρέντζου στο βίντεο.

Πηγή - www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...