Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαγωνισμό για την προμήθεια ενός μικρού φορτηγού 4Χ4 θα προχωρήσει η ΔΕΥΑΤ

Διαγωνισμό για την προμήθεια ενός μικρού φορτηγού 4Χ4 θα προχωρήσει η ΔΕΥΑΤ
Με ομόφωνη απόφαση, η διοίκηση της ΔΕΥΑΤ ενέκρινε τη διενέργεια του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια ενός μικρού φορτηγού 4Χ4 ενώ όρισε και επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού.


Ο Διευθυντής Δ.Υ. της ΔΕΥΑΤ κ. Δημήτριος Δελής εισηγούμενος το θέμα είπε ότι, η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. πρέπει να προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια ενός μικρού φορτηγού 4Χ4.

Η μελέτη αυτή αφορά την προμήθεια ενός καινούργιου, μικρού, ανοικτού, φορτηγού οχήματος (τύπου pickup), με δυνατότητα κίνησης στους τέσσερις τροχούς, κατάλληλου για χρήση μεταφοράς προσωπικού και υλικών των συνεργείων της ΔΕΥΑ Τρίπολης.

Το υπό προμήθεια αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι πετρελαιοκίνητο προδιαγραφής εκπομπής ρύπων Euro 5b ή 6, με μικρή κατανάλωση καυσίμου.

Θα είναι σύγχρονων προδιαγραφών, γνωστού και φημισμένου εργοστασίου κατασκευής, με επάρκεια ανταλλακτικών για μία τουλάχιστον δεκαετία.

Ο κινητήρας του ανωτέρω αυτοκινήτου πρέπει να είναι τετράχρονος, τετρακύλινδρος, με αποδιδόμενη ισχύ τουλάχιστον 150 ίππων.

Θα πρέπει να διαθέτει σύστημα ανάρτησης σύγχρονης τεχνολογίας, το σύστημα διεύθυνσης θα είναι υδραυλικό, το σύστημα πέδησης με δισκόφρενα εμπρός και ταμπούρα πίσω, το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι μηχανικό 6 ταχυτήτων (και μία όπισθεν). Το όχημα πρέπει να έχει υδραυλικό τιμόνι και στο βασικό του εξοπλισμό να περιλαμβάνεται ηχοσύστημα.

Το όχημα θα διαθέτει επιμηκυμένη καμπίνα κατάλληλη για τη μεταφορά τεσσάρων ατόμων, και θα φέρει αερόσακους (οδηγού & συνοδηγού), ζώνες ασφαλείας, καθώς και όλα τα απαραίτητα όργανα ελέγχου και χειρισμού και γενικά θα πληροί όλες τις προδιαγραφές του ΚΟΚ και τους κανονισμούς που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.

Οι διαστάσεις της καρότσας θα είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερες, ώστε να είναι δυνατή η μέγιστη εκμετάλλευση του για την μεταφορά υλικών και εργαλείων. Το ωφέλιμο φορτίο του οχήματος θα είναι τουλάχιστον 1000 κιλά και το μήκος του χώρου φόρτωσης άνω των 1,70 μέτρων.

Ο προμηθευτής υποχρεούται να παραδώσει στον εργοδότη όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την χορήγηση της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος. Το όχημα πρέπει να είναι εγκεκριμένου τύπου για να είναι δυνατή η κυκλοφορία του στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η προσφορά του προμηθευτή θα συνοδεύεται από πλήρη τεχνική περιγραφή, τεχνικά εγχειρίδια και λοιπά δικαιολογητικά για την ορθή αξιολόγησή του αυτοκινήτου.

Όλα τα στοιχεία πρέπει να δίνονται στην Ελληνική γλώσσα.

Ο προμηθευτής υποχρεούται να παραδώσει το όχημα σε χρώμα επιλογής της ΔΕΥΑΤ, το οποίο θα είναι ένα από τα χρώματα στα οποία παράγεται το όχημα από τον κατασκευαστή του. Επίσης με δαπάνες του προμηθευτή θα αναγραφεί στο όχημα το λογότυπο της ΔΕΥΑΤ και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο καθοριστεί από τους αρμοδίους της επιχείρησης.

Η προμήθεια θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/16 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)».

Η δαπάνη για την προμήθεια θα βαρύνει τον κωδικό 13-02-0010 του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού της ΔΕΥΑΤ οικονομικού έτους 2017.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...