Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μονή Ρεκίτσης | Εκδηλώσεις για την επέτειο της εξόδου του Μοναχού Παπαφλέσσα

Μονή Ρεκίτσης | Εκδηλώσεις για την επέτειο της εξόδου του Μοναχού Παπαφλέσσα

Εκδηλώσεις του εορτασµού της εξόδου του Μοναχού Παπαφλέσσα από την Ιστορική Μονή Ρεκίτσης της Τοπικής Κοινότητας ∆υρραχίου του ∆ήµου Μεγαλόπολης θα γίνουν στις 16 Αυγούστου 2017 στην Τοπική Κοινότητα ∆υρραχίου.

• 7.00 π.µ.: ∆ιεξαγωγή αγώνα δρόµου ∆υρράχι – Ρεκίτσα προς τιµή του ήρωα. Σημείο εκκίνησης: Πλατεία Λιθάρου τοπ. κοινότητας Δυρραχίου

 • 10.30 π.µ.: Τέλεση επίσηµης δοξολογίας στην Ιστορική Μονή Ρεκίτσης της Τοπικής Κοινότητας ∆υρραχίου του ∆ήµου Μεγαλόπολης, χορο- στατούντος του Σεβασµιώτατου Μητροπολίτη Γόρτυνος και Με- γαλοπόλεως κ.κ. ΙΕΡΕΜΙΑ. 

• 10.45 π.µ.: Συγκέντρωση των Επισήµων µπροστά στην προτοµή του τιµώ- µενου Μοναχού, όπου θα ψαλλεί επιµνηµόσυνη δέηση και στη συνέχεια θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ηµέρας από την Αι- κατερίνη Κολοκυθά, φιλόλογο. Ακολούθως θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις παριστάµενες αρχές, οργανώσεις κ.λ.π. µε εκφώνηση της σειράς κατάθεσης από τον τελετάρχη.

Θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση του Εθνικού Ύµνου. Απονοµή Επάθλων στους αθλητές της διαδροµής ∆υρράχι – Ρεκίτσα

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων ο ∆ήµος Μεγαλόπολης θα παραθέσει µπουφέ µε γλυκίσµατα και αναψυκτικά για όλους τους παρευρισκόµενους. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...