Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Την Πέμπτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Την Πέμπτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης
Την Πέμπτη 10 Αυγούστου, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, θα γίνει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

  1. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του έργου: «Βελτίωση και ασφαλτόστρωση δρόμου από Τ.Δ. Θάνα προς Ε.Ο. Τρίπολη – Καλαμάτα».
  2. Ορισμός Επιτροπής Ελέγχου Εμποροπανήγυρης Παλαιάς Επισκοπής Τεγέας Δήμου Τρίπολης.
  3. Ορισμός Επιτροπής Ελέγχου Εμποροπανήγυρης Τ.Κ. Λεβιδίου Δήμου Τρίπολης.
  4. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης του χώρου «Τοιχίο», της Τ.Κ. Χωτούσας, στον Σύλλογο Χωτουσιωτών.
  5. Περί έγκρισης της αρ. 51/2017 Α.Δ.Σ. του Ν.Π. με την επωνυμία: «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης & Επικοινωνίας Τρίπολης» Δήμου Τρίπολης.
  6. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την ενίσχυση των πιστώσεων δαπανών της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πράσινου, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.
  7. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας: «Καθαρισμός αντιπυρικών ζωνών Δήμου Τρίπολης».
  8. Λύση μίσθωσης έκτασης στη θέση «Αγία Θυμιά» της Τ.Κ. Νεστάνης.
  9. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Δεμιρίου.
  10. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Θανιωτών.  
  11. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Διαβιωτών.
  12. Συμμετοχή του Δήμου στην διοργάνωση – πραγματοποίηση εκδήλωσης για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 15/8/2017 στην Τ.Κ. Μαυρίκι Δ.Ε. Τεγέας, Δήμου Τρίπολης.
  13. Συμμετοχή του Δήμου στην οργάνωση – πραγματοποίηση εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου στην Τ.Κ. Κανδήλας Δ.Ε. Λεβιδίου, Δήμου Τρίπολης, από 11-15/8/2017.
  14. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την αποδοχή χρηματοδότησης από την εταιρεία ΛΑΓΗΕ Α.Ε..
  15. Επιστροφή δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.
  16. Έγκριση διενέργειας προμήθειας υγρών καυσίμων για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών του Δήμου Τρίπολης και του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης για το έτος 2018.
  17. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Τρίπολης κ. Γκικοπούλου Ιωάννας του Δημητρίου σύμφωνα με την 434/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής
  18. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Τρίπολης κ. Γκικοπούλου Ιωάννας του Δημητρίου σύμφωνα με την 435/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής
  19. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 474/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Περί έγκρισης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου 2017».
  20. Μεταβίβαση άδειας και θέσεων παραγωγού λαϊκών αγορών.
  21. Χορήγηση άδειας παραγωγού λαϊκών αγορών.
  22. Συμμετοχή στη διοργάνωση εκδηλώσεων εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου 2017 στην Τ.Κ. Δάρα Δ.Ε. Λεβιδίου Δήμου Τρίπολης από 14 έως 16/8/2017.
  23. Συμμετοχή του Δήμου στην πραγματοποίηση εκδήλωσης εορτασμού της Παναγίας (εννιάμερα) στην Τ.Κ. Λιανού Δήμου Τρίπολης, στις 19/8/2017.
  24. Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση - πραγματοποίηση συνεδρίου της Ένωσης Σημαντικών Κοιμητηρίων Ευρώπης που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο 2017 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
  25. Συμμετοχή του Δήμου στην υποβολή πρότασης για το «Πρόγραμμα Στέγασης Αιτούντων Άσυλο» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στο Δήμο Τρίπολης.
  26. Έγκριση παραχώρησης εγκαταστάσεων της Παιδικής Κατασκήνωσης του Δήμου Τρίπολης, στο ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης.
  27. Έγκριση παραχώρησης εγκαταστάσεων της Παιδικής Κατασκήνωσης του Δήμου Τρίπολης, στον Ξενώνα ΕΣΤΙΑ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
  28. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε. ΤΕΓΕΑΣ».
  29. Διάθεση πίστωσης για την καταβολή αποζημίωσης επικειμένων ιδιοκτησίας Γεωργίου, Αγγελικής και Διονυσίας Κωτσιοπούλου με Κ.Α. 0407001, στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως, πολεοδομικής ενότητας Φιλικών.
  30. Καθορισμός χώρου διαφήμισης στην οδό Δημητρακοπούλου (δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο).
  31. Έκδοση απόφασης κανονιστικού περιεχομένου για κυκλοφοριακή ρύθμιση για τη μείωση του ορίου ταχύτητας κίνησης οχημάτων στην επέκταση της οδού Τερτσέτη.
  32. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Καφενείο» ιδιοκτησίας Νικολόπουλου Κανέλλου του Γεωργίου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δαβιάς και Πετροπούλου 9 στην Τρίπολη.
  33. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (Ψητοπωλείο)» ιδιοκτησίας Σανιδά Γεωργίου του Γεωργίου που βρίσκεται επί της πλατείας Κολοκοτρώνη 15 στην Τρίπολη.
  34. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Επισκευή Η/Μ εγκαταστάσεων σιντριβανιών πλατείας Αγίου Βασιλείου Τρίπολης».
  35. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια υλικών για τον καθαρισμό, στεγανοποίηση της μεγάλης κολυμβητικής δεξαμενής του κλειστού κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης».
  36. Χορήγηση άδειας παραγωγού λαϊκών αγορών.
  37. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 27/2017 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα: «Παραχώρηση του προαύλιου χώρου του διδακτηρίου του Δημοτικού Σχολείου Νεστάνης για την πραγματοποίηση του πανηγυριού στις 14 Αυγούστου του 2017 καθώς επίσης και μιας αίθουσας του σχολείου για το διάστημα από τις 12 έως τις 17 Αυγούστου».
  38. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 28/2017 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα: «Παραχώρηση χώρων του διδακτηρίου του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης από 4 έως 8 Αυγούστου 2017 στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.).
  39. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 29/2017 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα: «Παραχώρηση χώρου στο ΕΕΕΕΚ Μαντινείας – Κάψια ως έδρα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών ΕΕΕΕΚ Μαντινείας για χορήγηση ΑΦΜ από τη ΔΟΥ».
  40. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 30/2017 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα: «Παραχώρηση χώρου στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης ως έδρα του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Πελοποννήσου (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) για χορήγηση ΑΦΜ από τη ΔΟΥ».
  41. Ορισμός Επιτροπής για την Οριστική Παραλαβή του έργου: «Ανάπλαση χώρων πρασίνου Δ. Τρίπολης».
  42. Διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού υποβολής προσφορών για την υλοποίηση της υπηρεσίας: «Παροχή υπηρεσιών για τη σίτιση στον ξενώνα υποδοχής – φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας».
  43. Διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού υποβολής προσφορών για την υλοποίηση της υπηρεσίας: «Παροχή υπηρεσιών για τη φύλαξη και ασφάλεια του ξενώνα υποδοχής – φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας».
  44. Καθορισμός ορίων κοινόχρηστου χώρου διεξαγωγής Τοπικής Θρησκευτικής Εμποροπανήγυρης στην Τ.Κ. Λεβιδίου.
  45. Εισήγηση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ως μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά την 47η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας και την Θρησκευτική και Εμπορική πανήγυρη Π. Επισκοπής Τεγέας.
  46. Περί επιχορήγησης του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης.
  47. Διοργάνωση εκδηλώσεων στην Τ.Κ. Λεβιδίου στις 13, 22, 24/8/2017.
  48. Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση εκδηλώσεων στην Τ.Κ. Πιάνας τον Αύγουστο 2017.
  49. Οικονομική ενίσχυση.
  50. Οικονομική ενίσχυση.
  51. Οικονομική ενίσχυση.
  52. Οικονομική ενίσχυση.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

 

 

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...