Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξηρά τροφή για τα αδέσποτα χρειάζεται επειγόντως ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Ξηρά τροφή για τα αδέσποτα χρειάζεται επειγόντως ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης
SOS!! Χρειαζόμαστε επειγόντως ξηρά τροφή!
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Χρειαζόμαστε 40 κιλά ξηρά τροφή την ημέρα.
ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ :
1200 κιλά ξηρά τροφή.
300 κονσέρβες. 
+ τα απαραίτητα φάρμακα: 
Zylapour 300mg 600 χάπια.
Vibramycin 100mg 120 χάπια.
volanek
Augmentin 
Dalacin 
Movatec
Drontal 
Αμπούλες
Ο φιλοζωικός σύλλογος δεν είναι μία αόρατη αρχή. Αποτελείται από ανθρώπους που ενδιαφέρονται έμπρακτα όχι μόνο για τα ζώα που ταλαιπωρούνται, αλλά και για την πόλη και τους ανθρώπους της. Είμαστε εθελοντές που προσπαθούμε με δικά μας χρήματα, με δικούς μας χώρους, με δικά μας αυτοκίνητα και δικό μας πόνο ψυχής να στειρώσουμε, ταΐσουμε, περιθάλψουμε τα ζώα που μας έχουν ανάγκη. Παρακαλούμε λοιπόν να κατανοήσετε ότι δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθούμε σε όλα τα περιστατικά όπως θα θέλαμε. Δίνουμε καθημερινά μεγάλο αγώνα, κι έχουμε ξεπεράσει τις δυνατότητες μας. Καταφέραμε να σώσουμε πολλά, πάρα πολλά ζώα. Δεν τα σώσαμε όλα, φυσικά… Παρόλα αυτά, όμως, συνεχίζουμε να προσπαθούμε με τα λιγοστά μέσα που έχουμε. Εκκλήσεις για βοήθεια καθημερινά πολλές. Η ημέρα για όλους εμάς που δραστηριοποιούμαστε είναι πολύ δύσκολη. Εάν το τηλέφωνο είναι ανοιχτό, γιατί έτσι πρέπει, οι κλήσεις για βοήθεια είναι αμέτρητες. Μας ζητούν από το πιο απλά μέχρι τα πιο δύσκολα πράγματα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βρεθούν πρώτα οικονομικοί πόροι, οι οποίοι θα επιτρέπουν σ’ εμάς τους εθελοντές να μπορούμε να πληρώσουμε τον κτηνίατρο, όταν περισυλλέξουμε ένα άρρωστο ή τραυματισμένο ζώο. Στη συνέχεια, αυτό που μας κάνει σκεπτικούς είναι τι θα απογίνει το ζώο μετά την αποθεραπεία του. Ποιός θα το φιλοξενήσει και ποιός θα το υιοθετήσει;
Υπάρχουν ζώα που πρέπει να χειρουργηθούν και καθυστερούμε γιατί δεν υπάρχουν χρήματα. Υπάρχουν ζώα που χρειάζονται τα φάρμακα τους. Τα περισσότερα ζώα που φιλοξενούμε έχουν τραυματιστεί από αυτοκίνητα, κάποια τριγύριζαν στους δρόμους άρρωστα (Ερλίχια, Καλαζάρ, Ψώρα κλπ) με σοβαρά προβλήματα υγείας που χρειάζονται περίθαλψη, την φροντίδα κτηνιάτρου και καθημερινά τη δική μας. Τα ζώα συνεχώς αυξάνονται και χρειαζόμαστε υλικά να βελτιώσουμε τους χώρους φιλοξενίας. Δυστυχώς μας είναι αδύνατο να αγοράσουμε σπιτάκια. Ξέρουμε ότι όλοι δίνετε αγώνες καθημερινά. Εμείς απλά παρακαλούμε για κοινοποιήσεις πολλές, ώστε να γνωρίσουν τα περιστατικά περισσότεροι – εκεί στηρίζουμε τις ελπίδες μας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτά τα ζώα. Ο σύλλογος δεν έχει άλλους πόρους εκτός από τις συνδρομές των μελών και τις προσφορές των φίλων. 
Ελπίζουμε στην βοήθειά σας.
Piraeus Bank: 6313-138258-866
ΙΒΑΝ GR5101713130006313138258866
PayPal: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...