Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νεοσύλλεκτοι στρατιώτες ορκίστηκαν στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού της Τρίπολης (vd)

Νεοσύλλεκτοι στρατιώτες ορκίστηκαν στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού της Τρίπολης (vd)

Η αστάθεια που επικρατεί σήμερα καθιστά επιτακτική την ανάγκη για την διατήρηση ισχυρού και αξιόμαχου στρατού, σημείωσε ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Στρατού που βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 4 Αυγούστου, στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στρατιωτών στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη.

Για να συμπληρώσει πως ο στρατός δεν βρίσκεται σε κρίση, ακριβώς λόγω του ανθρώπινου υλικού που διαθέτει. Ενώ και ο Διοικητής του 11ου Συντάγματος Πεζικού Θεόδωρος Δρακόπουλος σημείωσε πως απαιτείται επαγρύπνηση, σήμερα που αμφισβητούνται κυριαρχικά μας δικαιώματα. Η ορκωμοσία ακολούθησε το στρατιωτικό τυπικό, με τους νεοσυλλέκτους να δίνουν όρκο προς την Πατρίδα, ενώπιον της Εκκλησίας, των εκπροσώπων του στρατού και των άλλων σωμάτων ασφαλείας, των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βέβαια ενώπιον των συγγενών και φίλων τους, που βρέθηκαν κοντά τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή για τη ζωή τους, που θα "μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη τους", όπως ανέφερε ο Διοικητής του 11ου ΣΠ. Μετά τον όρκο ακολούθησε παρέλαση ενώ να αναφέρουμε πως στην ορκωμοσία βρέθηκε η φιλαρμονική Τρίπολης.

Το "παρών" από την Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ρουμελιώτης, ενώ από το Δήμο Τρίπολης  ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου και ο Πρόεδρος της ΔΚ Τρίπολης Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος. Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την ορκωμοσία στο 11ο ΣΠ (να σημειώσουμε πως χθες έγινε ορκωμοσία και στην 124 ΠΒΕ). Ορκωμοσία στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού

www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...