Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα σημερινά πανηγύρια στην Αρκαδία!

Τα σημερινά πανηγύρια στην Αρκαδία!
Παραμονή της γιορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και έχουν προγραμματιστεί πολλά πανηγύρια στην Αρκαδία.
Αναλυτικά ...
5/8/2017: Θα υπάρξει Πανηγύρι στην πλατεία του Αρκαδικού Χωριού. Ώρα έναρξης: 8:00 μμ. Μουσική επιμέλεια: Γιάννης και Κώστας Μπερδούσης.
5/8/2017: Γλέντι του Νικηταρά Δολιανών, στις 9.30 το βράδυ με την "Οδική Βοήθεια", στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δολιανών.
5/8/2017: Τοπικό πανηγύρι στην Καστάνιτσα, στην κεντρική πλατεία με τη φροντίδα των καταστημάτων.
5/8/2017: Παραμονή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, μετά τον εσπερινό στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης πριν τις Αραχαμίτες Βαλτετσίου, θα γίνει το παραδοσιακό πανηγύρι.
5/8/2017: Για 7η συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Νέων Μπεντενιωτών Αρκαδίας,διοργανώνει μία ξεχωριστή βραδιά στο Μπεντένι. Σας περιμένουμε να γλεντήσουμε με μοναδικούς καλλιτέχνες... Γιάννης Καψάλης - Γιάννης Κατσίγιαννης - Τζένη Κατσίγιαννη - Αννούλα Μώρου. Κλαρίνο: Κώστας Αριστόπουλος. Είσοδος - χορός ελεύθερα. 
5/08/2017: Τo Σαββατο 5 Αυγούστου 2017, παραμονή της Μεταμορφώσης του Σωτήρος, ο Αθλητικός Σύλλογος Βουρβούρων διοργανώνει το ετήσιο παραδοσιακό πανηγύρι στα Βούρβουρα Αρκαδίας! Σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε με υπέροχη δημοτική μουσική, πλούσιους μεζέδες και παγωμένες μπύρες. Στο τραγούδι ο μοναδικός Παναγιώτης Λαλεζας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...