Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φιλοζωική ιστοσελίδα καταγγέλλει πανηγύρι της Αρκαδίας

Φιλοζωική ιστοσελίδα καταγγέλλει πανηγύρι της Αρκαδίας
Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η γνωστή φιλοζωική ιστοσελίδα zoosos.gr για πανηγύρι που έγινε σε χωριό της Αρκαδίας.
Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι κόσμος χόρευε κρατώντας ένα ζωντανό λαγό από τα αυτιά και μιλούν ουσιαστικά για κακοποίηση του ζώου, παραθέτοντας μάλιστα σχετικές φωτογραφίες και βίντεο.
Αν το ρεπορτάζ δεν έχει καταγράψει επακριβώς την πραγματικότητα, το «Καλημέρα Αρκαδία» με χαρά θα φιλοξενήσει κάθε διαφορετική άποψη.
Εφόσον όμως όλα αυτά είναι αληθινά, τότε πρόκειται για ένα περιστατικό καταδικαστέο που καμία σχέση δεν έχει με την παράδοση και υπάρχουν εικόνες που κάνουν το γύρο της Ελλάδας και σίγουρα δεν τιμούν την Αρκαδία.
Για το ίδιο θέμα, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης, αναφέρει: "Ο πόνος που οι άνθρωποι προκαλούμε στα ζώα που χρησιμοποιούμε για τροφή, ένδυση, έρευνα, ψυχαγωγία και στα λεγόμενα κατοικίδια ζώα φαίνεται να μην έχει όρια, και οι άπειροι βάναυσοι τρόποι με τους οποίους αναγκάζουμε τα ζώα να υποκύψουν στις επιθυμίες μας, φαίνεται να περιορίζονται μόνο από το εύρος της αρρωστημένης φαντασίας μας.
Αλλά γιατί συμβαίνει όλη αυτή η φρικαλεότητα; Και τι μπορούμε να κάνουμε ενάντια σε αυτή τη τρομακτική βαρβαρότητα;"

1 σχόλιο

  • Σπύρος
    Σπύρος Κυριακή, 06 Αυγούστου 2017 21:15 Σύνδεσμος σχολίου

    τζάμπα μάγκες; ,το παίζουν "ανώτεροι" από τα ζώα ,αλλά τελικώς τον μόνο που πείθουν είναι ο εαυτός τους και κανά 2 όμοιους τους,θεωρώ ότι με στοιχείο τη φωτογραφία ο εξυπνάκιας διώκεται

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...