Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με τον Λάκη Χαλκιά ξεκίνησαν τα "Λύκαια 2017" (vd)

Με τον Λάκη Χαλκιά ξεκίνησαν τα "Λύκαια 2017" (vd)
Με μία ξεχωριστή μουσική εκδήλωση με το Λάκη Χαλκιά να κάνει μία αναδρομή στα 2500 χρόνια Ελληνικής Μουσικής, από τον Όμηρο μέχρι σήμερα, ξεκίνησαν τα Λύκαια 2017.
Αγώνες που αισίως έφθασαν στην 12η αναβίωσή τους . Μία αναβίωση που οφείλεται σε κάποιους ανθρώπους που είχαν συναίσθηση της ιστορίας του τόπου τους και θέλησαν να τον αναδείξουν, διοργανώνοντας τα Λύκαια, που εκτός από τις αθλητικές εκδηλώσεις έχουν ένα πλούσιο πολιτιστικό περιεχόμενο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας σημειώσε: "Εμείς, ως Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας, στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή και η μουσική εκδήλωση χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια αλλά εκτός αυτού συμβάλλουμε και στην ανασκαφική δραστηριότητα που πραγματοποιείται στην κορυφή του Λυκαίου όρους. Ενώ παράλληλα δημιουργούμε οδικές υποδομές και παρά τα εμπόδια, τα οποία θα τα υπερπηδήσουμε, θα κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και θα ενοποιήσουμε τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής.
Δεν φθάνουν άλλωστε μόνο οι ανασκαφές, αλλά πρέπει να αναδειχθεί και να προβληθεί η περιοχή, ώστε να γίνει επισκέψιμη και να προσφέρει στην τουριστική ανάπτυξη της Αρκαδίας μας.
Καλή συνέχεια στην διοργάνωση των Λυκαίων."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...