Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βαλκανική Σπηλαιολογική Συνάντηση θα γίνει στο Λεωνίδιο!

Βαλκανική Σπηλαιολογική Συνάντηση θα γίνει στο Λεωνίδιο!
Η ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.(Σ.Ο.Ε.) διοργανώνει φέτος την 11η Βαλκανική Σπηλαιολογική Συνάντηση στο Λεωνίδιο Δήμου Νότιας Κυνουρίας από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2017.

Στην περιφέρεια του Δήμου Νότιας Κυνουρίας υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός γνωστών αλλά και «άγνωστων» σπηλαίων μερικά από τα οποία χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικού ενδιαφέροντος χωρίς όμως αυτό να έχει αξιοποιηθεί.

Στο πλαίσιο λοιπόν της ανάδειξης και αυτού του τουριστικού τομέα ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας θα συνδράμει σε ένα γεγονός που προβάλει το συγκριμένο αντικείμενο σε συνάρτηση με τον τόπο στον οποίο λαμβάνει χώρα.

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας στα πλαίσια της τουριστικής του προβολής προτίθεται να συμβάλει στην εν λόγω διοργάνωση παρέχοντας κοινόχρηστες υποδομές ως χώρο φιλοξενίας.

Πιο συγκεκριμένα προτείνεται να παραχωρηθεί ο κοινόχρηστος χώρος «Βοηθητικό γήπεδο αθλητικών εγκαταστάσεων» Λεωνιδίου ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος κατασκήνωσης συμμετεχόντων στο συνέδριο και στον οποίο θα λάβουν χώρα εργασίες κατασκευής σκιάστρων, το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και λειτουργικοί χώροι (λουτρά, αποδυτήρια) του κλειστού γηπέδου μπάσκετ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...