Η πανέμορφη χιονισμένη Δημητσάνα (εικόνες)

{pgslideshow id=233|width=640|height=480|delay=3000|image=L}
Πανέμορφη και χιονισμένη η αρχόντισσα της Αρκαδίας Δημητσάνα! Σήμερα το χωριό έχει καλυφθεί με χιόνι αφού από χθες ρίχνει συνεχώς.
Αυτό βέβαια έχει δημιουργήσει προβλήματα στην πρόσβαση για το χωριό και καλό θα είναι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην μετακινούνται άσκοπα.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που περιμέναμε έντυσαν στα λευκά και άλλα χωριά της Γορτυνίας εξίσου όμορφα αλλά δημιούργησαν επίσης προβλήματα στην προσβασιμότητά τους.
Οι φωτογραφίες είναι του Σταύρου Ραδαίου από τη Δημητσάνα. Μπορείτε όλοι οι αναγνώστες να στέλνετε φωτογραφίες προς δημοσίευση από τα χωριά σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.