Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «μήνυμα» Οδυσσέα σε Τατούλη: «Μέχρι σήμερα, ήμουν διακριτικός στη σύνδεση της Περιφέρειας με την Υποψήφια Βουλευτή της ΝΔ»!

Το «μήνυμα» Οδυσσέα σε Τατούλη: «Μέχρι σήμερα, ήμουν διακριτικός στη σύνδεση της Περιφέρειας με την Υποψήφια Βουλευτή της ΝΔ»!
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, για τις καθυστερήσεις στα έργα βελτίωσης του δρόμο «Παραλογγοί – Τριπόταμα» (στα όρια Αρκαδίας και Αχαΐας), έχει και συνέχεια.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αρχικά κατάθεσε μία ερώτηση στη Βουλή, για το εν λόγω έργο και μάλιστα πήγε στο Κοινοβούλιο για να δώσει απάντηση, ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σκουρλέτης (https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/73409-paraloggoi-tripotama-o-odysseas-elegxei-tin-perifereia-yparxei-meleti-apo-to-2011-giati-na-ginei-nea-vd.html).

Τα ερωτηματικά του κ. Κωνσταντινόπουλου για τον Περιφερειάρχη (ότι το 2011 έλεγε ότι έχει έτοιμη μελέτη και έχουμε φτάσει στο 2017 και ξαναγίνεται νέα μελέτη για το δρόμο) προκάλεσε την απάντηση της Περιφέρειας που ήταν επιθετική απέναντι στον βουλευτή (https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/73423-epithesi-perifereias-se-odyssea-gia-to-dromo-paraloggoi-tripotama-ton-katigoroyn-gia-agnoia-kai-epikoinoniaka-kolpa.html).

Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΌΠΟΥΛΟΥ

Σήμερα (Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017), ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στην αντίδραση της Περιφέρειας.

Γράφει …

«Με «συγκίνηση» έστω και καθυστερημένα διαβάζω τις ανακοινώσεις που γράφει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης και υπογράφουν οι Αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας και Υποδομών κα Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Γιατί δεν τον ρώτησαν για τις διαδικασίες κοινοβουλευτικού ελέγχου και το θεσμικό πλαίσιο της Βουλής στην οποία επί 20 χρόνια θήτευσε ο κ. Τατούλης και κατέθεσε πολυάριθμες ερωτήσεις;

Όσον αφορά το συγκεκριμένο έργο, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι δηλώσεις του κ. Τατούλη από το 2011 έως σήμερα, όπως έχουν αναρτηθεί στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του:

http://kalimera-arkadia.blogspot.gr/2011/11/blog-post_2930.html

https://www.kalimera-arkadia.gr/gortynia/item/18651-thetikes-ekselikseis-gia-to-dromo-paraloggoi-tripotama-sti-gortynia.html

http://www.arcadiaportal.gr/news/episkepseis-giannakoura-se-xoria-tis-gortunias

Μετά από την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής για το παραπάνω θέμα, υπήρξε νέα δήλωση της κας Κ.Νικολάκου, κατ΄εντολήν με αλαζονικό και υποτιμητικό ύφος, και νουθεσίες.

Σέβομαι τους θεσμούς και την Αυτοδιοίκηση. Το έχω αποδείξει έμπρακτα με την συμπεριφορά μου. Εξάλλου είχα την τιμή να θητεύσω σε αυτή.

Μέχρι σήμερα, προσπάθησα να είμαι διακριτικός όσον αφορά στη σύνδεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Υποψήφια Βουλευτή της ΝΔ, αλλά και στις «παρενέργειες» που προκαλεί η σύνδεση αυτή. Άλλωστε, οι δηλώσεις των Αντιπεριφερειαρχών του κ.Τατούλη έχουν απόλυτη σχέση με το παραπάνω και όχι με την παρέμβασή μου για το έργο.

Όσοι υπολόγιζαν ότι ο Προοδευτικός χώρος δεν θα έχει εκφραστή και πρόταση στις επόμενες Περιφερειακές Εκλογές, θα διαψευστούν.»

1 σχόλιο

  • ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ Οδυσσέα ,
    ο προοδευτικός χώρος είχε εκφραστή και πρόταση και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Τότε όμως κάποιοι σύντροφοι δεν στηρίξατε εκείνη την πρόταση αλλά στηρίξατε μετ' επιμονής ένα σάπιο, νοσηρό , ανίκανο και παλαιοκομματικό σύστημα ! Πίστευες και εσύ και η τότε ηγεσία του Πασοκ υπό τον ΒΒ , ότι έπρεπε να στηριχτεί αυτή η Περιφερειακή "καρικατούρα" !!! Τα αναστήματα και τα ειδικά βάρη μετρήθηκαν τότε το 2014 Οδυσσέα και κάποιοι δυστυχώς βρέθηκαν με ελλείψεις !!! Και σήμερα έστω και αργά ανακαλύπτεις το λάθος του 2014 !!!! Σου αναγνωρίζω ότι διαφωνούσες το 2010 ! Το 2014 τι άλλαξε ? Εμείς τουλάχιστον διαχωρίσαμε τη θέση μας όταν διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι που ποντάραμε ! Και δεν μας πιστεύατε ! Εσείς οι Βουλευτές δεν είσαστε τότε που υποστηρίζατε ότι ο Τατούλης κάνει έργο ? Ποιο έργο Οδυσσέα ? Αυτό της τακτοποίησης του ισοζυγίου των ψήφων του ? Σήμερα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα ! Ο επί τόσα χρόνια σιωπών " δοκεί συναινείν" !!!!
    Καλώς όρισες στο κλάμπ των εποικιστών της πραγματικότητας !!!
    Φιλικά
    Γιώργος Πουλοκέφαλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...