Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης: "Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα περισσότερο από έναν φοβικό Πρωθυπουργό" (vd)

Βλάσης: "Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα περισσότερο από έναν φοβικό Πρωθυπουργό" (vd)

Στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή "Πρωινή Ζώνη" φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης.

Μετξαύ άλλων, είπε...

Ο υπέρμαχος των εξεταστικών κ. Τσίπρας κάνει στροφή 180 μοιρών και δεν ψηφίζει καμία εξεταστική που αφορά στελέχη της κυβέρνησής του. Στη ΝΔ επιμένουμε πως όλα πρέπει να έρθουν στο φως και γι αυτό πάντα ψηφίζουμε για τη σύσταση εξεταστικών ακόμη κι αν αφορούν και δικά μας στελέχη.

- ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ επιλέγουν για επικοινωνιακούς λόγους να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα σοβαρότερα για τη χώρα ζητήματα. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να ασχολούμαστε με την οικονομία, που με την κάκιστη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και δυσκολεύει την καθημερινότητα των Ελλήνων.

- Ο Σαρωνικός υποφέρει από τη μόλυνση, επενδύσεις όπως το Ελληνικό είναι στάσιμες, Υπουργοί συνομιλούν με ισοβίτες και επισκέπτονται καζίνο για να ξεσκάσουν, η ΔΕΗ βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. Αυτή είναι η πραγματικότητα που ζούμε και γι αυτήν ευθύνονται ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

- Δε μπορούμε να περιμένουμε τίποτα περισσότερο από έναν άτολμο και φοβικό Πρωθυπουργό, που προκειμένου να μείνει στην εξουσία διατηρεί στη θέση τους Υπουργούς και συνεργάτες που μονίμως αποτυγχάνουν ζημιώνοντας την πατρίδα.

- Στο Σ/Ν για το φύλο η ΝΔ ως σοβαρό κόμμα που σέβεται τα ατομικά δικαιώματα, θα τοποθετηθεί συντεταγμένα σεβόμενη τα ατομικά δικαιώματα αλλά και εμμένοντας στη θέση της για νομοθετικές διαδικασίες που λύνουν προβλήματα και δε δημιουργούν περισσότερα για επικοινωνιακούς λόγους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...