Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Έλλη Αρτοπούλου αύριο στις 7μ.μ. On Air... μαζί με την Πένυ Δεληγιάννη!

Η Έλλη Αρτοπούλου αύριο στις 7μ.μ. On Air... μαζί με την Πένυ Δεληγιάννη!

H εκπομπή «Επικοινωνούμε» με την καταξιωμένη επικοινωνιολόγο και ραδιοφωνικό παραγωγό Πένυ Δεληγιάννη επέστρεψε δυναμικά και φέτος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης στους 91.5 fm! Κάθε Τρίτη με μουσικές επιλογές που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις και με επίκαιρα θέματα που αφορούν την επικοινωνία των ανθρώπων!

Μια πρωτοποριακή εκπομπή στην Ελλάδα που θαυμάζουν και στηρίζουν ακροατές ανά την Ελλάδα αλλά και ανά τον κόσμο, μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ακρόασης της εκπομπής http://www.e-radio.gr/Dimotiko-Tripolis-915-Tripoli-i544/live

Έρχεται νέα εκπομπή αύριο με θέμα:



Social Media : Είναι Η Ζωή Μας Όπως Τη Δείχνουμε;

Τελικά η ζωή που παρουσιάζουμε είναι αληθινή ή μήπως κρύβουμε τις πραγματικές μας ανάγκες και δείχνουμε αυτό που θα θέλαμε να ζήσουμε;

Την Τρίτη 10/10/2017  ακριβώς στις 7 το απόγευμα,  το Καλημέρα Αρκαδία και η Έλλη Αρτοπούλου, καλεσμένη στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης στους 91.5 fm, για να προσεγγίσει αυτό το σύγχρονο κοινωνικό φαινόμενο εξάρτησης από τα social media, με την επικοινωνιολόγο Πένυ Δεληγιάννη.

Αυταπάτη ή πραγματικότητα;  Ψευδαίσθηση ή αληθινή ζωή;

Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε μια συζήτηση, που θα αφυπνίσει τους πραγματικούς λόγους της συμμετοχής μας στα social media. 

Ακούστε Live Εδώ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...