Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με μουσική εκδήλωση και κοπή πίτας ξεκίνησε το 2013 για το Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης (vd)

Με μουσική εκδήλωση και κοπή πίτας ξεκίνησε το 2013 για το Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης (vd)

{pgslideshow id=263|width=640|height=480|delay=3000|image=L}

Κατάμεστα ήταν την Κυριακή τα εντευκτήρια του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που πραγματοποιήθηκε από τον π. Σωτήρη Αθανασούλη, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου και δήλωσε ότι η εκκλησία στηρίζει τέτοια σωματεία που προάγουν τον πολιτισμό και τις τέχνες. 

Η νέα πρόεδρος του ΦΟΤ Κώτσικα Γεωργία (η οποία έκανε την παρουσίαση της εκδήλωσης) ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ζήτησε τη στήριξη από τους ανθρώπους του πολιτισμού αλλά και την οικονομική στήριξη από εκείνους που έχουν τη δυνατότητα αλλά κυρίως από τις τοπικές αρχές και τους φορείς της πόλης μας. Τόνισε ότι το οικονομικό πρόβλημα «απειλεί» ακόμα και την ύπαρξη των εντευκτηρίων στο μέλλον, έναν χώρο που κουβαλά ιστορία και έχει δημιουργηθεί με αγάπη για τις τέχνες και τον πολιτισμό. 
Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά 2 καθηγητές του μουσικού σχολείου Τρίπολης, ο Θανάσης Μουρλάς (βιολί) και ο Γιώργος Μιχαλόπουλος (πιάνο). Επίσης διαβάστηκε και ένα ευχάριστο κείμενο με ευχές για το νέο έτος από τον μικρό Ιάσονα Μπουρνάκα (μέλος της σκακιστικής ομάδας).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Παυλής, ο οποίος δήλωσε ότι θα πρέπει να ακολουθήσουμε πλέον μια άλλη λογική για τη στήριξη τέτοιων σωματείων.
Η πρωτοχρονιάτικη πίτα είχε 4 φλουριά τα οποία αντιστοιχούσαν σε 4 δώρα, προσφορά των καταστημάτων της πόλης. Γλυκά προσέφερε μεταξύ άλλων και το ζαχαροπλαστείο «Λάκης».

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...