Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοσμοσυρροή αναμένεται στον Πλάτανο Κυνουρίας για τη "Γιορτή Σύκου και Κάστανου"!

Κοσμοσυρροή αναμένεται στον Πλάτανο Κυνουρίας για τη "Γιορτή Σύκου και Κάστανου"!

Μέσα στην αγκαλιά του Πάρνωνα, τιμώντας τα προϊόντα που παράγει η αρκαδική γη το φθινόπωρο, ο Πλάτανος σας περιμένει και φέτος στην καθιερωμένη γιορτή «Σύκου και Κάστανου» το Σάββατο και την Κυριακή 21 & 22 Οκτωβρίου 2017. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 10:30 π.μ. με το καλωσόρισμα των επισκεπτών στο όμορφο χωριό μας, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εντελώς δωρεάν κάστανα βραστά, αποξηραμένα σύκα, καστανόπιτες και σοκολατάκια σύκου.

Το φαγητό θα είναι έτοιμο γύρω στη 1:00 μ.μ και θα περιλαμβάνει παραδοσιακές γεύσεις και προϊόντα. Η μουσική θα παίζει δυνατά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τη διαδικασία αποξήρανσης των σύκων και να δουν από κοντά τον παραδοσιακό τρόπο τσαπελιάσματος, πως τα αποξηραμένα σύκα μετατρέπονται σε τσαπέλες.

Στο χωριό αναμένεται πολύς κόσμος με τον Πολιτιστικό Σύλλογο να ανακοινώνει: "Σχετικά με τη Γιορτή Σύκου και Κάστανου, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 όλες οι διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης λεωφορείων έχουν εξαντληθεί. Συνεπώς όσα λεωφορεία προσέλθουν χωρίς επιβεβαιωμένη κράτηση , δυστυχώς δε θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών ζητούμε την κατανόηση και την καλή συνεργασία όλων. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη σε όσους δε θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...