Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Σουρωτήρι» έχει γίνει το οδικό δίκτυο της Γορτυνίας (εικόνες και βίντεο)!

«Σουρωτήρι» έχει γίνει το οδικό δίκτυο της Γορτυνίας (εικόνες και βίντεο)!

Μεγάλες και σοβαρές κατολισθήσεις έχουν προβληθεί στο οδικό δίκτυο της Γορτυνίας, λόγω της κακοκαιρίας και των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή.

Για τις κατολισθήσεις τα πιο πολλά προβλήματα εντοπίονεται στην περιοχή των Τροπαίων.

Το ένα πρόβλημα είναι στην εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου, μεταξύ Σταυροδρομίου και Τουμπιτσίου, όπου πήγαν ήδη οι υπηρεσίες της περιφέρειας, έκαναν σήμανση κι εντός των ημερών θα γίνει μία πρώτη παρέμβαση.

Στο δρόμο για τις Ράχες, η ζημιά είναι μεγάλη, έχει κοπεί ο δρόμος, θα γίνει προσπάθεια, να κοπεί το βουνό για να περνούν μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Για να λυθεί το πρόβλημα εξ’ ολοκλήρου χρειάζονται 600.000 € και για το λόγο αυτό ζητήθηκε έκτακτη επιχορήγηση.

Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και το δρόμο από το Σταυροδρόμι προς Αετοράχη, έχουν γίνει κατολίσθηση και έχουν φύγει μέχρι και πρανή του δρόμου. Ζητήθηκε επίσης έκτακτη επιχορήγηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Τέλος, μετά τη Δάφνη, έχει βουλώσει ένας αγωγός και τα νερά πάνε στο δρόμο και θα μεταβεί για το λόγο αυτό ένα συνεργείο της Περιφέρειας για να το αντιμετωπίσει άμεσα.

Στο βίντεο μιλούν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας και ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, οι οποίοι είχαν συνάντηση, για τα προβλήματα αυτά, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην Τρίπολη. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...