Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άμεση απόδοση ευθυνών για το θάνατο 16 ανθρώπων ζητά το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας

Άμεση απόδοση ευθυνών για το θάνατο 16 ανθρώπων ζητά το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αρκαδίας εκφράζει τη θλίψη και την οργή του για το θάνατο 16 συνανθρώπων μας από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα και Νέα Πέραμο Αττικής.
Είναι αδιανόητο εν έτει 2017, άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα στην ουσία, άναρχων αδειοδοτήσεων και αυθαιρεσιών στο οικιστικό περιβάλλον.
Η έλλειψη έργων υποδομής, οι φυσικές καταστροφές που οφείλονται σε ανθρώπινες πράξεις, οι αυθαίρετες εγκαταστάσεις και το μπάζωμα ρεμάτων, είχαν ως αποτέλεσμα τις καταστροφικές πλημμύρες.
Οι ευθύνες της πολιτείας είναι τεράστιες και το πρόβλημα διαχρονικό, τα αποτελέσματα του οποίου κόστισαν για ακόμη μία φορά δυστυχώς, ανθρώπινες ζωές.
Απαιτούμε την άμεση απόδοση ευθυνών για το θάνατο των 16 συνανθρώπων μας, την αποζημίωση όλων εκείνων που είδαν μέσα σε λίγες ώρες να χάνονται οι περιουσίες τους και να μένουν στο δρόμο, την αποκατάσταση των ζημιών και επιτέλους η αντιπλημμυρική προστασία στη χώρα μας πρέπει και οφείλει να αποτελέσει προτεραιότητα. Οι ευθύνες για την τραγωδία στη Δυτική Αττική, πρέπει να αποδοθούν άμεσα και επιτέλους να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην ξαναθρηνήσουμε θύματα.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...