Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Μεταπτυχιακά πιστοποιητικά σε 14 άτομα από το Επιμελητήριο και την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων! (εικόνες)

Τρίπολη | Μεταπτυχιακά πιστοποιητικά σε 14 άτομα από το Επιμελητήριο και την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων! (εικόνες)

Απονομή μεταπτυχιακών πιστοποιητικών έγινε την Κυριακή από το Επιμελητήριο Αρκαδίας και την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων -ΕΕΔΕ σε 14 άτομα που παρακολούθησαν τα μεταπτυχιακά προγράμματα με σκοπό να ενισχύσουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τα προσόντα τους, ώστε να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση.

Παρόντες ήτανο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας που τόνισε: "Η συνεχής εκπαίδευση είναι αναγκαία αφού χρειάζονται μορφωμένα στελέχη για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης για τη χώρα μας, αφού μέχρι τώρα το μοντέλο ήταν στρεβλό και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, γιατί πάντα πρωτοπορεί και προσφέρει ουσιαστικό έργο, καθώς και στην ΕΕΔΕ που πραγματοποίησε τα προγράμματα και βέβαια αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα 14 άτομα που παρακολούθησαν αυτά τα προγράμματα, τα οποία εύχομαι να συνεχιστούν."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...