Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποψήφιος με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» στην Αρκαδία ο Μίλτος Λύτρας;

Υποψήφιος με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» στην Αρκαδία ο Μίλτος Λύτρας;

Ότι ο Καμμένος έχει … απλώσει τα δίχτυα του στην Αρκαδία και προσπαθεί να φτιάξει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές, είναι κάτι που το έχουμε επισημάνει, πολύ καιρό πριν, μέσα από το Kalimera-arkadia.gr.

p>Ότι ο άνθρωπος που έχει οριστεί άτυπα ως υπεύθυνος του κόμματος, για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, ανά τη χώρα, είναι Γορτύνιος, επίσης είναι αλήθεια. Κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο για τις επαφές που γίνονται, σχετικά με τις βουλευτικές υποψηφιότητες στην Αρκαδία.

Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι ο ίδιος ο Καμμένος έχει σηκώσει το τηλέφωνο, αρκετές φορές, το τελευταίο διάστημα και έχει συνομιλήσει με Αρκάδες, οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι μέσα στο ψηφοδέλτιο.

Μία από τις επαφές που έκανε ήταν και με τον Μιλτιάδη Λύτρα, ο οποίος είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η δική μας αγαπημένη Γορτυνία». Πρόκειται για ένα πρόσωπο αγαπητό στη Γορτυνία το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του Καμμένου στην Αρκαδία.

Άραγε, ο Λύτρας  θα αποδεχθεί την πρόταση που του έκανε ο Πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και θα κατέβει για υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία; Θα φανεί στην πορεία… Σύντομα, θα ξεκαθαρίσει κι αυτή η υπόθεση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...