Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Καλό παράδεισο, μάνα"

"Καλό παράδεισο, μάνα"
Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 έφυγε από κοντά μας η πολυαγαπημένη μας μητέρα γιαγιά και θεία ΓΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ. Την αποχαιρετήσαμε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, με ιδιαίτερη θλίψη, αγάπη και τρυφερότητα. Έφυγε σε ηλικία των 100 και πλέον ετών, με ακμαίες τις σωματικές και πνευματικές της δυνάμεις, τις οποίες ανάλωσε στην υπηρεσία όλων μας, συγγενών και φίλων. Η απουσία της έφερε ένα μεγάλο κενό στη ζωή μας. Την ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα όσα μας πρόσφερε με την παρουσία της και την απέραντη αγάπη της όσο ήταν κοντά μας και ευχόμαστε ο Θεός να την αναπαύσει. 
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμώς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρον, που χοροστάτησε στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σκοπής. Τους Αρχιμανδρίτες Βενέδικτο και Γερμανό καθώς και τους Ιερείς που συνακολούθησαν, πατέρα Γεώργιο Δημογέροντα, Νικόλαο Πατζιάλα, Σωτήριο Αθανασούλια, Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, Αθανάσιο Σιακωτό και το Διάκονο Δημήτριο Κολιόπουλο.
Την εξόδιο ακολουθία λάμπρυναν φίλοι χορωδοί, αποδίδοντας κατανυκτικά τα τροπάρια και τον Απόστολο. 
Ένα ειλικρινές, εγκάρδιο και μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους Ιατρούς, αλλά και στο άοκνο Νοσηλευτικό, Βοηθητικό και Διοικητικό προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου “Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ” που στάθηκαν όλοι δίπλα μας και μας συνέδραμαν με πολύ ενδιαφέρον και φροντίδα απαλύνοντας τον πόνο μας τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές μας, καθώς τις στιγμές αυτές κατανοείς πόσο ελάχιστος και μικρός είσαι απέναντι στο μεγαλείο της Ζωής και του Δημιουργού. 
Μητέρα, έφυγες από δίπλα μας, από κοντά μας, από την ζωή μας, από τον φθαρτό μας κόσμο. Έφυγες να συναντήσεις τον άνδρα σου και πατέρα μου, το γυιό σου και αδελφό μου, αλλά θα μείνεις ανεξίτηλη, αέναη ανάμνηση στο βάθος του μυαλού και της καρδιά μας. Γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν αληθινά, μόνο όταν τους ξεχνάμε. 
Καλό Παράδεισο μάνα.
Δημοσθένης Ανδρέα Σωτηρόπουλος
____________________
To 40ήμερο μνημόσυνο θα τελεσθεί,την Κυριακή 11 Φεβρουαρ. στον Άγιο Νικόλαο Σκοπής, στις 9: 30 π.μ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...