Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίσκεψη Τσιρώνη στο Λεβίδι | Τι είπε για τα προβλήματα των αγροτών-κτηνοτρόφων (vd)

Επίσκεψη Τσιρώνη στο Λεβίδι | Τι είπε για τα προβλήματα των αγροτών-κτηνοτρόφων (vd)

Στο πλαίσιο "επίσκεψης εργασίας", όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε, ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Οικονομίας Γιάννης Τσιρώνης βρέθηκε, αργά το απόγευμα, της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου, στο Λεβίδι, για να συναντηθεί με αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής αλλά και γενικότερα με κατοίκους και να ακούσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η επίσκεψη του κ.Τσιρώνη στο Λεβίδι πραγματοποιήθηκε μετά από επίσκεψη στου Δάρα και στου Κάψια και πριν την επίσκεψη στην Κανδήλα. Ο κ.Τσιρώνης, λίγο πριν ξεκινήσει η συνάντησή του και η συζήτηση με τους φορείς της περιοχής του Λεβιδίου, μίλησε στα ΜΜΕ για την επίσκεψή και για τα προβλήματα που του έθεσαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι των προηγούμενων περιοχών που επισκέφθηκε. Επιπλέον μίλησε και για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα αλλά και για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.

Μεταξύ των θεμάτων, όπως ο ίδιος ανέφερε, που του έθεσαν οι κάτοικοι του Δάρα και του Κάψια είναι τα αρδευτικά δίκτυα, τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα τσακάλια και τα αγριογούρουνα, αλλά και ζητήματα, όπως η φορολόγηση των αγροτών, οι ελληνοποιήσεις, το κόστος γενικότερα της παραγωγής καθώς και θέματα που αφορούν στα αδέσποτα, στη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ στο Λεβίδι του έθεσαν και το ζήτημα του κλεισίματος του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο κ.Τσιρώνης δήλωσε πως θα προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις, όπου μπορούν άμεσα, ενώ σε όσα θέματα δεν γίνεται αυτό, θα προγραμματίσουν τις δράσεις που απαιτούνται.

Ο αναπληρωτής Υπουργός επεσήμανε πως θα πρέπει να στηριχθούν οι αγρότες, γιατί βρίσκονται σε οριακό σημείο και θα πρέπει ο πρωτογενής τομέας να ορθοποδήσει και να μπορέσει να κατακτήσει τόσο την εγχώρια όσο και τη διεθνή αγορά.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την συνάντηση του Υπουργού με φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους στο Λεβίδι - στη συνάντηση παρών ήταν και ο Δήμαρχος της Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας και αντιδήμαρχοι, καθώς και βίντεο με τις δηλώσεις του κ.Τσιρώνη.

Επίσκεψη Τσιρώνη στην Αρκαδία σε αγροτικές περιοχές www.drt915.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 01:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντροπη να παρειρισκονται καποιοι υποψηφιοι του πασοκ εκει..
    Τελικά τα πρωην παδοκακια κυβερνουν με τη στολή του συριζα???
    Ειναι δυνατον???

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...