Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην ΔΡΤ 91.5 φιλοξενήθηκε ο Τίμος Κατσίπος - Οι δηλώσεις για Λυκουρέντζο, Σκοπιανο, εκλογές, αναπτυξιακό συνέδριο!

Στην ΔΡΤ 91.5 φιλοξενήθηκε ο Τίμος Κατσίπος - Οι δηλώσεις για Λυκουρέντζο, Σκοπιανο, εκλογές, αναπτυξιακό συνέδριο!

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 16/02 στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης στην εκπομπή "Επί της ουσίας" με τον Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο, όπου και μίλησε για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.

Αρχικά σχολιάζοντας την εμπλοκή του ονόματος του Ανδρέα Λυκουρέντζου στην υπόθεση Novartis ανέφερε μεταξύ άλλων: "Εμείς δεν είμαστε νομικοί και δεν έχουμε εμπειρία στα δικαστικά. Αυτό που ξέρουμε όμως εμείς, που έχουμε ζήσει τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, είναι πως η ζωή του, η πορεία του και η ακεραιότητα του δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για καμία σκιά στο πρόσωπο του. Στην υπόθεση Novartis βλέπουμε μια κακοστημένη σκευωρία με κρυφούς μάρτυρες, που δεν παραθέτουν στοιχεία. Δεν έχουμε κινήσεις χρημάτων παρά μόνο γελοία πράγματα. Είναι αδιανόητο να κρεμάμε ανθρώπους στα μανταλάκια”, ενώ συμπλήρωσε: "Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να διατηρήσουν την ατομική τους αξιοπρέπεια κρατάνε αποστάσεις από το θέμα Novartis με τις προσωπικές τους τοποθετήσεις".

Αναφορικά με την δήλωση του κ.Λυκουρέντζου, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αναθεωρήσει την στάση του και να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με την ΝΔ ο κ.Κατσίπος σχολίασε: "Δεν θα προσπαθήσω να ερμηνεύσω τη δήλωση του. Ο ίδιος είπε ότι θέλει να τηρήσει τη δέσμευση του Ιουνίου, αλλά αν χρειαστεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δεν θα διστάσει να αναθεωρήσει την άποψη του αυτή και νομίζω πως αυτό που δήλωσε είναι απόλυτα ξεκάθαρο".

Από τη συζήτηση δεν έλειψαν και οι αναφορές στο Μακεδονικό με τον κ.Κατσίπο να σχολιάζει: «Η κυβέρνηση λειτουργεί με όρους εντεταλμένης υπηρεσίας αναφορικά με το Σκοπιανό. Διαπραγματεύονται εν κρυπτώ με διαρροές χωρίς να σέβονται την θεσμική λειτουργία της χώρας", ενώ πρόσθεσε: "Δεν επιτρέπεται να διχάσουμε τους Έλληνες, για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς".

Αμέσως μετά απαντώντας σε ερώτημα για το εάν θεωρεί, πως θα γίνουν σύντομα εκλογές, τόνισε: "Οι κυβερνώντες έχουν αποδείξει εμπράκτως, πως θα προσπαθήσουν κρατήσουν με όποιο κόστος τη θέση τους για όσο περισσότερο μπορούν. Όλα δείχνουν όμως, πως έχει χαθεί ο έλεγχος. Η πίεση προς την κυβέρνηση θα αυξάνεται καθημερινά και αυτό ίσως οδηγήσει νωρίτερα στις κάλπες. Η ΝΔ δεν είναι σε θέση να προκαλέσει εκλογές, αλλά είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε".

Τέλος αναφορικά με το εάν η ΝΔ θα συμμετέχει στο επικείμενο αναπτυξιακό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, δήλωσε: "Ποια ανάπτυξη επικαλείται η κυβέρνηση και με ποιους όρους θα πάμε να συζητήσουμε στο αναπτυξιακό συνέδριο; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για εμάς, να πάμε σε ένα σόου εσωτερικής κατανάλωσης".

www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...