Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Πετρινού" | Η πρόταση Τζιούμη για μεταφορά των δένδρων στα όρια της παλιάς πλατείας

"Πετρινού" | Η πρόταση Τζιούμη για μεταφορά των δένδρων στα όρια της παλιάς πλατείας

Στη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την Πλατεία Πετρινού, ο Κώστας Τζιούμης προχώρησε σε μία διαφορετική πρόταση, η οποία όμως τελικά απορρίφθηκε.

Αυτό που πρότεινε ήτα να μελετήσει η τεχνική υπηρεσία σε εύλογο διάστημα τη μεταφορά των δένδρων στο όριο της παλαιάς πλατείας και να μην γίνει καμία παρέμβαση στο οικόπεδο του Μαλλιαροπουλείου.

Στην τοποθέτηση του, ο Κώστας Τζιούμης είπε ότι «αυτή η ιστορία ξεκίνησε από κάποιους ανταγωνισμούς επαγγελματιών και καταγγελίες. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι κολλάμε σε έναν τύπου ότι θα γίνει αύριο μία φωτιά, θα πάει η Πυροσβεστική και δεν πρέπει να πατήσει στην πλατεία αλλά στον πεζόδρομο. Αυτή είναι μία τυπολατρία. Στην υφιστάμενη κατάσταση, η πυροσβεστική μπορεί να πάει οπουδήποτε. Έχει κάνει ποτέ χαρτί η πυροσβεστική που να λέει ότι δεν μπορεί να περάσει από κάποιο σημείο; Η κατάσταση όπως είναι σήμερα δεν υπάρχει πρόβλημα για τα οχήματα άμεσης επέμβασης. Πάμε να μετακινήσουμε δένδρα που όταν το κάνουμε κατά πάσα πιθανότητα θα ξεραθούν. Αυτό που υπάρχει σήμερα και πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι ότι όταν περάσει αυτή η τροποποίηση, τα καταστήματα θα έχουν 3,5 μέτρα, θα μειωθεί δηλαδή πάρα πολύ και από την Ισαάκ Σολωμού θα έχουν 4,5 μέτρα.

Εμείς νομίζουμε ότι πρέπει να επανεξετάσουμε αν μπορεί να νομιμοποιηθεί η υπάρχουσα κατάσταση. Αν δεν μπορεί, θα κάνω πρόταση, να μετακινήσουμε τα δένδρα πάνω που ξεκινούσε εκεί η παλιά πλατεία, ώστε ο παλιός πεζόδρομος να είναι εντελώς ελεύθερος. Να είναι τα δένδρα στην άκρη της παλαιάς πλατείας κι έτσι θα αναπτύσσονται πολύ καλύτερα ενώ θα μπορούν να τοποθετηθούν και παγκάκια.»

5 σχόλια

  • σαβας
    σαβας Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 07:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ωραια εικονα δημοτικου συμβουλιου,που ειναι οι ψηφισμενοι του παυλη βρε παιδια?εστω και με 200-300 σταυρους αυτοι ειναι ,ετσι οπως παει το πραγμα το επομενο καντο στο γραφειο σου δημαρχε!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 07:24 Σύνδεσμος σχολίου

    αυτο που πρεπει να καταλαβει ο κωστας ειναι οτι με Φανη δεν πας πουθενα και σε αυτο πρεπει να αντιδρασουν οι πρωτοκλασατοι του,Κουρος-χατζοπουλος!!!!

  • Άχρηστοι
    Άχρηστοι Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι πρόταση έκανες? Αυτήν που είπε ο Φανής η ο παράς? Είστε για γέλια ρε...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα ρε Κωστα και εσυ τι ειναι αυτα που λες? Παλι τον ΦΑΝΗ τον παπά άφησες να σου εισηγηθεί? Δεν εχεις καταλάβει ακομα οτι καίγεσαι?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...