Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης σε δημοτική αρχή: "Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, κοιτάξτε να σοβαρευτείτε"

Σμυρνιώτης σε δημοτική αρχή: "Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, κοιτάξτε να σοβαρευτείτε"

Εκτός ημερήσιας διάταξης, ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης αναφέρθηκε στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Δ. Παυλή.

Ο κ. Σμυρνιώτης είπε: "Μετά το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, άκουσα τον κ. Παυλή να αναφέρεται στο πρόσωπο μου λέγοντας ότι το πρόβλημα με τα σκουπίδια έχει ονοματεπώνυμο το δικό μου.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και να επιχειρείτε χωρίς αρμοδιότητα και με ψιχία να σκαρίζετε ένα βουνό και χωρίς οικονομικό πλάνο, καταντά γελοίο. Αν εγώ ακολουθούσα τη δική σας τακτική, να τρέχω και να υποβάλλω  μηνύσεις τα σκουπίδια θα είχαν φτάσει αν όχι μέχρι τη στέγη, θα είχαν φτάσει μέχρι τον πρώτο όροφο. Κοιτάξτε να σοβαρευτείτε.

Το νέο νομοσχέδιο βάζει τα πράγματα στη θέση τους και παίρνει κατά προτεραιότητα τα δημοτικά τέλη από τον πάροχο ρεύματος και τα εκχωρεί στον ΦΟΔΣΑ ή σε άλλο φορέα που εκτελεί ΣΔΙΤ.

Στο τέλος της δικής σας θητείας φοβάμαι ότι θα έχετε χρεώσει με αρκετά άσκοπα χρήματα στο δήμο και θα έχετε παραδώσει ένα βομβαρδισμένο τοπίο στο Μεγαβούνι."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...